Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaaaaabeti

operacja nosa

Polecane posty

Gość brzydkaaaaabeti

mam garbatego nosa, a własciwie jeden maly garbek, ale okropnie mnie szpeci, z profilu wygladam jak wiedzma, sa laserowe operacje, tak, zeby nie ciąc, boje sie operacji, ze sie nie wybudze. I ogolnie wydaje mi sie, ze mam troche długi ten nos, Z przodu naparwde nie jestem brzydka, ale z profilu katastrofa a jescze jak sie smieje, to w ogole, twarz jakby mi sie cofa, i tylko ten wielki, garbaty nos sie uwydatnia:(

Gość brzydkaaaabeti
wie ktos cos na ten temat? A ty Juliuszu bardzo sie przygladasz dziewczynie na nos?

Gość brzydkaaaaabeti
Mimo wszystko to trochę szkoda mi forsy na operację nosa bo przydałoby się za tą kasę zszyć cipę bo mam już mocno rozjechaną :(

Gość brzydkaaaaabeti
oczywiscie to podszyw, miał ktos operacje nosa? Bardzo boli, a moze ktos sie orientuje czy jest laserowa operacja?

Gość zenekkkkkkkkkkkkkk
podszyw to biedak i naniego uwagi si eniezaraca juz:) laserowo nieda sie musza ci kosc polamac to jak laserem:) dadza ci znieczulenie i beda dlubac wnosie nic niepoczujesz:) a po 2 tyg bedziesz juz normalna siniaki i rana si ezagoi:)zadnych blizn itp:) 3500zl :)

Gość brzydkaaaabeti
oo widze, ze sie oerientujesz:D, a ile moze koszxtowac usuniecie garbka i skrocenie nosa? Podobaja mi sie takie nosy lekko pyrkate, ale tak delikatnie, nie tak jak ma pamela anderson czy miał michael jackson

Gość zenekkkkkkkkkkkkkk
4 tysiaki 4500max zalezy ukogo ale wtych granicach juz od 3 tys do 5 :) i nos bedziesz miala taki jaki sobie rzyczysz he:) troche poboli ale najwazniejsze zbeys ty sie dobrze czula :)wiec jak masz kase i naprawde wstydzisz sie nosa to radze zebys szla dlasiebie na ten zabieg im szybciej tymlepiej