Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

powrózę

Polecane posty

Z góry przepraszam, że nie kontynuuje poprzednich tematów założonych przeze mnie, ale wyszukanie ich stanowi dla mnie mały problem, więc łatwiej jest tak, jak teraz. Zapraszam 5 osób. Proszę o konkretne, sprecyzowane pytania. Podawajcie imię i datę urodzenia. Wróżę z kart Tarota.

Gość oliwia 78
oliwia 7.8 1978 i leszek 5.9 1975 co bedzie z naszym małżeństwem?

Gość tereferererere
Aśka 21.08.1990 czy będę bogata?

Gość mushi
Bardzo roszę o wróżbę czy coś z tego wyjdzie? Czy on o mnie myśli? Marcin 09.01.1986, Kaśka 1980.03.06

Oliwio, Wydaje mi się, że w jego życiu jest jakaś kobieta. Jeśli nie ma z nią romansu, bo tego nie widać bardzo mocno, to na pewno o jakiejś myśli. Leszek ma tajemnice przed Tobą, na pewno nie mówi Ci wszystkiego. Nie jest jednak typem mężczyzny, który łatwo zapomina, więc wasze małżenstwo nie zostanie rozwiązane, choc tak jak kiedys nie będzie nigdy. Ludzie się zmieniają dorastają i najważniejsze jest żeby to dostrzec. Badz pewna siebie, bo widzę, że na wiele Cię stac, a co do Leszka to pozwól mu walczyc o siebie, niech czuje, że musi Cię zdobywać. Powinno pomóc.

Gość oliwia 78
dzięki , czas pokaże co będzie dalej

3. terefere A cóz to znaczy dla ciebie być bogata? Karty mówią, że Twoje życie jeśli chodzi o sytuacje finansową będzie układało się bardzo klasycznie. Dużego bogactwa nie widzę, raczej normalnosc. Twoje dochody pozwolą Ci utrzymac zwykły poziom życia, bez luksusów. Nie będziesz z tego powodu szczęśliwa. Prawdopodobnie obwiniała bedziesz za to swojego męża. Nic więcej nie widzę.

Gość ta co naprawdę wrózy
nie potrzebuje ani imion ani dat. jej podpowiadają złe duchy.

Mushi- Niestety on raczej nie myśli o Tobie. Nie jest dla Ciebie odpowiedni, wydaje mi się, że dosc łatwo popada w zachwyt nad różnymi dziewczynami. Fascynuje się, ale zauroczenie nie trwa zbyt długo. W Twoim życiu widzę innego mężczyznę, bardziej dojrzałego i zaradnego. Może juz go znasz? Tego dokładnie nie wiem, ale zapowiada się dłuższy związek. Powodzenia.

Chce dzidzię- Nie możesz tak bardzo tego wszystkiego przeżywać. Najważniejsze, żebyś miała oparcie, bo będziesz miała niedługo dziecko. Będzie zdrowe, ale czy urodzi się w terminie? Tego nie wiem. Komplikacji nie będzie, poźniej może niegroźnie chorowac, co będzie dużą przyczyną zmartwień dla Ciebie.

Gość tereferererere
Esmeraldo, dzięki, ale mimo wszystko i tak nie wierzę w brednie typu wróżby. I nie zgadza się choćby to, że będe miec męża bo to niemożliwe ;)

Gość mushi
🌼 Wszystko co napisałaś się zgadza, dobrze go określiłaś :) Co do tego innego, dojrzalszego mężczyzny to owszem jest ktoś taki w moim życiu :) mam nadzieję, że nam się ułoży

Gość Ewa23
Ewa 23-12-1971 r. czy znajde lepsza prace i czy skoncze szkole ktora zaczelam za granica. Dziekuje

Gość natikos8888888888
Natalia 17.08.1988 Dawid 24.09.1988 czy cos sie ostatnio u nas wydarzylo ? pytam o przeszlosc bo chce najpierw sprawdzic czy te wrozby sie sprawdzaja czy ktos sobie jaja z nas robi

Gość irka5
4.5.68 Dorota Co czeka mnie w najblizszej przyszlosci