Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatryczzcze

za ile znajdę najtańsze łóżeczko dla dziecka??

Polecane posty

Gość beatryczzcze

nie chcę przepłacić i brać tego co mi wpadnie w ręce. ile kosztują nowe łóżeczka + pościel+ materacyk dla noworodka? tak średnio - te z tańszych?

Gość jola itola
najtaniei od sasiada,lub miłej sasiadeczki ,moze maja spytaj

my zaplacilismy 290 zl z materacem i posciela i poduszka, jak nie chcesz kupic nowego mozesz kupic uzywane, w moim miescie jest wielki targ z ciuchami a z boku tak zwany szrot, mozna kupic calkiem ladne lozeczko za 30-50 zl a materacyk trzeba dokupic sibie i reszte samemu, ja kupilam uzywane z ogloszen w moim miescie za 50 zl do mojej mamy zeby bylo jak mala u nich spi, dokupilam materacyk za 30 zl

Gość Czarnooka22
nie rozumiem, jak można tak podchodzić do sprawy, ja bym nie mogła kupić dla dziecko wszystko co najtańsze gówniane...

Gość zaraz mamuśka
w ikei sa lozeczka drewniane (2regulacje wysokosci) za 99zl i materac za 59

Gość beatryczzcze
gdyby było mnie stać to też nie szukałabym z tych tańszych czarnookoa. jesli ciebie stac na wszytsko co najdrozsze dla malenstwa to gratuluje ale niestety mnie nie. dziekuje za odpowiedzi!

autorko nie przejmuj sie ta jedna wypowiedzia, ja osobiscie z nam malzenstwo, ktorych stac na wszytsko a nawet nie kupili lozeczka tylko pozyczyli na poltora roku, dziewucha wszytsko w lumpie pokupowala, chodzi mi o karuzele, mate dla dziecka, fotelik uzywany, i posciej jedynie nowa kupila,

Gość zaraz mamuśka
my z mezem kokosow nie zarabiamy i tez kupowalismy te tansze rzeczy co wcale nie znaczy ze sa gorsze. lozeczko z materacem mam to co ci pisalam i jestem z niego zadowolona. poscieli na poczatku nie musisz kupowac bo i tak ci sie nie przyda. w ikei kupilam jeszcze tylko przezcieradlo za 30zl 2szt dziecko na poczatku mam zamiar klasc spac w rozku a na chlodniejsze dni na wszelki wypadek kupilam kocyk polarowy w jysku za 25 zl