Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Gość a ja nie widze
sensu by się wdawać w dyskusje z "doroslą" 19 latka 🖐️

Paulinko kopiuje pytanie z poprzedniej strony: " gdyby Ci paulinko urodzilo sie dziecko nie pelnoisprawne to tez bys go nie kochala ?"

niepelnosprawnoc psychiczna jest gorsza od fizycznej w wspolzyciu ludzkim niestety ale wtedy wystarcza opowiednie podejscie do takigo czlowieka, duzo przyjaciol i zaprzyjazniona fundacja i terapia zajeciowa bo w polsce malzenstwo z osobami uposledzonymi psychicznie jest zabronione,

Gość doktorku
czytaj ze zrozumieniem :P "Teraz na całe szczęście można w takim wypadku poddać się aborcji" To chyba bardzo dosadna deklaracja :D

a ja nie widze W dyskusje trzeba sie wdawac by przekonywac innych, a czasem samych siebie, co jest trudne, ze zle my albo ktos inny podchodzimy do danej sprawy. jesli ktos ma zle wzorce to i w wieku 50 lat bedzie oszolomkiem. Spojrz na spoleczenstwo amerykanskie. jego wiekszosc to debile ze wzgledu na fatalny system edukacji i nie ma znaczenia wiek tych ludzi.

a ja wlasnie bede sie wdawac w dyskusje bo widac dziewczyna sie wypowiada chociaz malo jeszcze wie na ten temat Paulina odpowiedz na pytanie doktor_house

doktorku czytaj ze zrozumieniem ta sama prosbe kieruje do Ciebie. Przeciez pisalem, ze nie kazdy defekt da sie wykryc przez USG.

no wlasnie nie wiesz... a jesli dokonasz aborcji, a potem nie bedziesz mogla miec wcale dzieci? bedziesz miala wyrzuty sumienia, ktore beda cie dreczyly przez cale zycie chcesz tego?? latwo sie mowi, zajde w ciaze, a jak mi sie nie spodoba to usune gratuluje myslenia na poziomie niskim

Wlasnie, nie wiesz. Nie wiesz zatem na 100% czy nie pokochalabys nikogo niepelnosprawnego. Uczucia nie da sie przewidziec. Gdyby to bylo takie proste, to dobor wygladal by zupelnie inaczej. Tu graja ogromna role emocje, a nie rozum, co jest udowodnione naukowo. (chodzi o istnienie 2 polkuli mozgu prawej i lewej)

Adrian jesteś młody! Całe życie przed Tobą, w Twojej sytuacji gdy już bedziesz mial swoją ksieżniczke ona naprawde będzie wyjątkowa. Bedzie o niej świadczyło że naprawde Cie kocha... Z całego serca życzę Ci żeby Ci sie ułożyło, bo jestes z czego widzę naprawdę inteligentnym i uczuciowym facetem! :*

świnkaPIGGY jak pisalem juz wczesniej wiekszosci defektow i tak, nie mozna wykryc badaniem usg ani zadnym innym. gdyby moznabylo prawdopodobnie zaistniala by juz druga proba stworzenia idealnego spoleczenstwa...

Maryanna :) dobrze mowisz :) jak juz wczesniej pisalem glupota, nie jest wina wieku, bo doswiadczenie narastajace z wiekiem nie musi byc wcale pozytywne, a wiedza jest zawsze pozytywna :)

Gość doktorku
"ta sama prosbe kieruje do Ciebie. Przeciez pisalem, ze nie kazdy defekt da sie wykryc przez USG." Tak ale niesprecyzowales jakiego rodzaju ma byc to defekt. A raczej mowimy o defekcie ktory utrudniu badz tez uniemozliwia samodzielna egzystencje.

ie sprecyzowalem, poniewaz, nie zalozylem wykrycia defektu w badaniach usg. Zadalem pytanie o narodzone dziecko. Co wiec Twoim zdaniem mialem precyzowac ?

Gość a co tam wypowiem sie
Ja osobiscie nie chcialabym sie spotkac z Toba po przeczytaniu dwoch stron z tego watku. Brzmisz jak zarozuialy kujon :/ "Bylem tam, pomagalem tym, mam to mam tamto" :/ Bo jak masz wade to ona ma potegowac Twoje osiagniecia. No ok moze i tak ale... Mnie np bys co najmniej zanudzil ://///////////////////

a co tam wypowiem sie Ale to nic zlego, ze chlopak mowi o swoich osiagnieciach. Mysle, ze chcial po prostu pokazac w ten sposob, ze niepelnosprawny, nie musi byc kaleka i niezdara. Trzeba mowic o tym co osiaga sie w zyciu :)

Fundor- wracaj!!! Znowu wróciła ta wiedzma- Paulina!!!!!! Zostałam sama... ;p WRACAJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!

Jestem :D Paulinko... mam takie proste - tak sądzę - pytanie... Co to jest miłość? Trudne, co...? No to inaczej... Jak to jest, że jestem młodsza od ciebie, a jednak więcej rozumiem? Jak w ogóle można napisać, że dziecko z wadą to problem?! Uważasz to za kłopot, skoro posunęłabyś się do aborcji. Zlikwidowałabyś część siebie? A czym to dziecko jest gorsze od innych? Nawet nie chce mi się tego komentować.

Jak dobrze że wróciłaś;D Mamy jeszcze Doktora Housa;D Kurcze Paulina- grzecznie mówiąc- idz sobie z tego forum bo wkurzasz niemiłosiernie...;/

Gość . bono
Adrian ja jestem też prawiczkiem tylko ja mam 34 lata i tez nie jestem w komfortowej sytuacji,Wiele osób stwierdziło że przegrałem życie,Może mają rację niewiem, Ja nie mam dużo czasu żeby to zmienic czuję się jak upośledzony a może jestem właśnie taki,Też mam swój temat na erotycznym, 34 letni prawiczek z zasadami i byłem obrażany przez niektóre osoby ale wierzę w siebię ty też mósisz,

bono: to ze jestes prawiczkiem nie jest powodem do wstydu.. nie spotkałes odpowiedniej kobiety.. po prostu.

bono: nie ma wstydu ;) jeśli jesteś prawiczkiem, bo czekasz na odpowiednią kobietę - to dobrze o tobie świadczy. Nie wiem, dlaczego cnota w dzisiejszych czasach jest wyśmiewana :O

Gość . bono
Ja powinienem byc już ojcem rodziny w tym wieku a jestem prawiczkiem to wstyd

oj teraz to wymyśliłeś.. na wózku czy nie liczy sie uczucie!!!!! Jeszcze poprostu nie trafiłes na ta jedyną!!

Nie masz czego sie wstydzic.. teraz zrobila sie glupia moda- "jestes dziewica, prawiczkiem?? nie jestes fajny... ".a to taka głupota... To piękne oddac sie swojej zonie i tylko dla niej... 3 maj sie... powodzenia;)

Gość . bono
Masz rację liczy się uczucie przedewszystkim,Prostytutka nie da mi uczucia tylko sex,