Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Cóż, "pocieszaczki" sobie poszły, Adrian trochę załapia doła ale lepiej niech teraz zda sobie sprawę że nigdy nie znajdzie kobiety niż ma szukać jej kilkadziesiąt lat...

Gość senualgirl
^ ^ ^ ^ Absolutna zgoda

Gość Ktoś musiał mu to
szkoda, że na forum.

Gość 3456453766
a ja się z tym nie zgadzam to znaczy wiadomo, na świecie są ludzie dobrzy i źli przeważająca większość na kafe zalicza się do tej drugiej kategorii, a że do tego dochodzi niespełnienie życiowe, prostota, głupota i syndrom niedoruchania, to wiadomo, że odpowiedzi są jakie są moim zdaniem autorze jesteś całkiem atrakcyjny fizycznie, do tego atrakcyjny jako człowiek, osiągnięcia, poglądy etc. i sądzę,że możesz być szczęśliwszy niż niejedna osoba z tych młotów, którzy tu piszą

Gość co za idioci...
kazdy ma prawo do szczescia!!! i nikt nie ma prawa mówic, że ktos ma zaprzestac o cos walczyc. skoro wam się milosc nalezy (waszym zdaniem), to nie zabraniajcie jej komukolwiek innemu.

Gość i także ja temu
winna nie jestem

Gość Layla___
ale jego winą tym bardziej to nie jest! do autora: chcialabym z Tobą porozmawiac, jesli masz ochotę - pink.floydgirl@o2.pl tak, czy inaczej, zyczę powodzenia 🖐️

Pocieszaczki sobie poszły, bo mają też inne życie, niż kafateriusze przesiadujący dniami i nocami na kafe To pierwszy powód :classic_cool: Drugi to taki, że szkoda pisania z ludźmi, którzy nie potrafią się otworzyć i jedyne, czego oczekują od życia, to pokaźny fiut i pełny portfel. i kto tu jest frustratem :classic_cool:

Adrian, fajny z ciebie chłopak, szczerze. Niestety jesteś jeszcze w takim wieku, w ktorym twoje rówieśniczki lecą na wszystko, tylko nie na mądrych, fajnych facetów. Przejdzie im.

Gość bstok
zryte banie na swiecie co raz wiecej ich jakby ktos sam wylądowal na wózku inaczej by sapał

Jacyś kumple ważniejsze od faceta, który być może mógłby spędzić z tobą resztę życia? Pamiętaj, że przyjaciół można znaleźć zawsze i wszędzie i gwarantuję ci, że nie każdy z tobą zostanie do końca życia. Radzę ci raz jeszcze przemyśleć swój system wartości. Ile masz lat? Wydaje mi się, że jesteś starsza ode mnie, za to niedojrzała. Jeśli masz do powiedzenia tylko tyle, że jednak wygląd jest ważniejszy, bo co przyjaciele powiedzą - to "gratuluję" daleko zajdziesz. Jak już znajdziesz swojego przystojnego i zdrowego, przyszłego męża, to uważaj na przyjaciółki - któraś może ci go sprzątnąć sprzed nosa, co ci nawet nie przyjdzie do głowy, w końcu to przyjaciółki, one są takie ważne :classic_cool:

Paulina90r- żal mi Ciebie.. nie uznajesz zadnych wartosci- jak mozna wstydzic sie drugiego czlowieka?? Jestesmy rówiesniczkami ale mamy inne podejscie do zycia.. ja spotykalam sie z chlopakiem bez reki i co??? To takie straszne? Nadal jestesmy przyjaciółmi-nie wyszło nam, nie z powodu jego kalectwa....

Jestem młodsza od ciebie, a jednak uważam, że mam więcej rozumu i akceptacji.

Przeraza mnie jej podejscie... ;/ Nie mam szacunku do takich osób...

Mnie też przeraża, ale nie zmienię przecież niczyjego toku myślenia. Mam nadzieję, że autor znajdzie wreszcie jakąś fajną dziewczynę i przestanie szukać problemu u siebie ;).

Dokładnie. Chłopak ma ambicje, jest inteligentny(tak wydedukowałam z wypowiedzi) i... no nie ukrywajmy-przystojny... ;] myślę, ze znajdzie sobie cudowna i wartościową kobietę... Ale trzeba czekać ...

Trzeba iść na kompromis i nie szukać wśród bywalczyń dyskotek. Idę i pewnie jak zniknę, to znowu zacznie się najeżdzanie, że jesteśmy kaszalotami, bo związek z niepełnosprawnym to dla nas żadna przeszkoda, więc musimy być depseratkami. Pozdrawiam

Witaj Adrian koniecznie muszę Cię poznać!Mam na imię Agnieszka i liczę sobie - tak jak Ty - 20 wiosen.Mieszkam "o rzut beretem" od Ciebie - w Dzikowie.Też nie ma szczęścia w miłości, najdłużej miałam chłopaka tydzień, a jak się dowiedział co mi jest to nawet nie powiedział, że zrywa ze mną.Mam epilepsję, a więc zero używek no i wszyscy traktują mnie jak trendowatą.Moje życie właściwie sprowadza się do kursów dom - ławeczka przed domem, a od października do lipca uczelnia:/Czasami siedzę u kuzynki w Gorzowie. Pokazałeś się to i ja się ujawnię:http://img15.imageshack.us/img15/4125/gorzow250809.jpg tu moja poczta: melandri1@wp.pl

Do Fundor: Heh.. Daj spokój- te barbie głupie sa kaszalotami;D desperatkami tez nie jesteśmy;p {ja mam narzeczonego;p}.. oj będę nas bronić ;];] hehe;p Pozdrówka;)

Gość a co tu
Agami19 jesteś super dziewczyna, taka ładna ;)

Może i ładna ale wszyscy ode mnie uciekają, bo boją się, że w razie gdybym przy nich "kopnęła w kalendarz" to poniosą odpowiedzialność karną:/