Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Prawiczek - chyba chcesz coś madrego powiedziec, ale cos ci nie wychodzi nie rozumiem ani jednego twojego slowa, co chcesz przekazac bo ja w naturze zauwazam inne prawa i porzadki niz ty przynajmniej w otaczajacej mnie naturze

Gość 72549
Adrian musisz..uzbroić się w cierpliwość...któraś na pewno Cię zechce;) i w tedy będziesz wiedział...ze możesz na nią liczyć w każdej sytuacji...pomoże Ci zawsze....;) wózek nie jest przekreśleniem wszystkiego;) po prostu musisz uwierzyć a lada dzień zjawi się ta" wymarzona" Pozdrawiam Kasia;)

Nie widziesz różnicy między dosztrzeganiem praw natury, a chęcią forsowania ich w społeczeństwie? Kazdy totalitaryzm ma swoja teoretyczna podstawe Prawiczku drogi. Jesli o tym, nie wiesz to znaczy, ze mam racje, a Ty jestes niedouczony, a prawa natury dostrzegasz takie jakie chcesz :) Rzeczywistosc nigdy nie moze byc obiektywna ze wzgledu na "filtry" nalozone na mozg przez przekonania, wychowanie itd. Czy jezeli napiszę, że w naturze nie ma papieru toaletowego, to znaczy że automatycznie chce ludzi go pozbawić? Jesli tak napiszesz to znaczy, ze Jestes glupi ;) Nic nie próbuję, gdyż nic sensownego nie piszesz. Ja podaje argumenty, a ty sloogany, ale najlepeij napisac "piszesz bez sensu" kiedy koncza sie argumenty i pomysly na przedluzenie tematu. Jak człowiek ma zmienić nastawienie skoro świat zewnętrzny w każdej mierze udowadnia Ci, że jednak jestes beznadizejny? Istnieje AA prawiczku. Alkoholicy nie chca po prostu niczego w sobie zmieniac. Coś tą beznadizejnośc ukrztałtowało i to nie była własna wola człowieka. Do kazdego stanu doprowadzasz sie ty sam. Jesli np. nie dbales o siebie to doprowadzenie sie do beznadziejnosci, to jak najbardziej twoja wola.

72549 koorwa wszyscy pisza - "znajdziesz w koncu ta jedyna" on nie potrzebuje pocieszenia!! pocieszajac go upokarzacie go jeszcze bardziej

Piggy i Viki :) on ma po prostu skrzywione pojmowanie rzeczywistosci. Przez swoj pryzmat wszystkich ocenia, a na dodatek jest hipokryta. Nie dawno zalozyl temat w ktorym pisal, ze zamierza wybrac sie na kurs uwodzicieli. A teraz pisze, ze podswiadomosci, nie da sie zmienic , ze on nigdy nikogo nie znajdzie, a tam pisal o tym, ze na kurs idzie by potem znalezc kobiete. Mi sie wydaje, ze to uzalezniony od tego forum desperat, ktory po prostu nie ma co robic.

Ona napewno chciala dobrze Piggy, ale Adrian musi zrozumiec przedewsyzstkim, ze jest kims bardzo wartosciowym, bo jest :)

świnkaPIGGY Masz reacje :) Prawiczek, nie dosc, ze pisze glupoty, nie poparte argumentami, to jeszcze polski olal w szkole ;)

"Kazdy totalitaryzm ma swoja teoretyczna podstawe Prawiczku drogi. Jesli o tym, nie wiesz to znaczy, ze mam racje, a Ty jestes niedouczony, a prawa natury dostrzegasz takie jakie chcesz Rzeczywistosc nigdy nie moze byc obiektywna ze wzgledu na "filtry" nalozone na mozg przez przekonania, wychowanie itd." Tym samym sam nie jestes obiektywny, a zatem możesz mieć rację jedynie w swoim przekonaniu. A skoro tak, to nic ona dla innych nie znaczy. :classic_cool:🖐️ "Istnieje AA prawiczku. Alkoholicy nie chca po prostu niczego w sobie zmieniac." Mielimy nie pisac o alkoholikach. Sam zmieniasz zdanie? :classic_cool:🖐️ A skąd wiesz, że ich niechęć to niechęć? Nie byłeś alkoholikiem, nie wiesz jak to jest. Standardowo pperujesz na jakiejś tam swojej prawdzie. :classic_cool:🖐️ "Do kazdego stanu doprowadzasz sie ty sam. Jesli np. nie dbales o siebie to doprowadzenie sie do beznadziejnosci, to jak najbardziej twoja wola." Masz na to dowody? Nie Ty sam, a Twój mózg. Ale to jak Twój mózg interpretuje pewne rzeczy jest niezależne od Ciebie, tylko od wychowania i genetycznych predyspozycji. 🖐️

Zgadzam się co do Prawiczka. Czytałam jego topiki.Sam sobie zaprzecza... Ale cóż..

Prawiczku drogi.. Moża pora wyłączyć komputer i wyjść gdzieś? Ty chyba nigdy nie masz nic do roboty..;/;p

moim zdaniem to ze ktos jest beznadziejny, czy taki sraki i owaki nie zalezy tylko od mozgu i genetycznych predyspozycji, ale od wychowania, mentalnosci, inteligencji i iwedzy nabytej w ciagu zycia a takze dosiwadczenia

" moim zdaniem to ze ktos jest beznadziejny, czy taki sraki i owaki nie zalezy tylko od mozgu i genetycznych predyspozycji, ale od wychowania, mentalnosci, inteligencji i iwedzy nabytej w ciagu zycia a takze dosiwadczenia" Na wychowanie nie mam wpływu, rodziców i środowiska sobie nie wybierałem. :classic_cool:🖐️ A skąd wiesz, że inteligencja nie jest predyspozycją genetyczną? Czemu zatem jedni rodzą się geniuszami, a inni nie? :(🖐️ Co ma wiedza i doświadczenie do tego. Jezeli poczucie beznadziejności zostało zasiane od dziecka i utrwalone prze czas kiedy jeszcze nie miało się ogromnej wiedzy i doświadczenia to nie ma mocnych. :classic_cool:🖐️

Tym samym sam nie jestes obiektywny, a zatem możesz mieć rację jedynie w swoim przekonaniu. A skoro tak, to nic ona dla innych nie znaczy. Nikt do konca obiektywny, nie jest. tyle, ze niktore opinie juz zostaly wykorzystane w praktyce (mowie o teoriach politycznych) teoria marksizmu narodzila system komunistczny, a faszystowska faszyzm i nazizm. Wlasnie dlatego tego typu swiatopoglady sa potepiane, a jesli moje przekonania potrafie argumentowac skutecznie to zapewniam Cie, ze sa bardziej przkonywujace od Twoich. A czy moja racja nic nie znaczy dla innych :) Chyba Cie musze przywrocic ze swery marzen :0 to twoje opinie sa wysmiewane prawiczku, nie moje. Fakt mielismy, nie pisac o alkoholikach i nie piszemy. Piszemy o AA (znaczy sie ja pisze, bo w twojej naturze wyimaginowanej nie istnieja organizacje ani fundacje) Masz na to dowody? Nie Ty sam, a Twój mózg. Ale to jak Twój mózg interpretuje pewne rzeczy jest niezależne od Ciebie, tylko od wychowania i genetycznych predyspozycji. Terapie programowania neurolingwistycznego pomagaja zmienic samego siebie, a zreszta mozgiem da sie steriowac :) Twoich argumentów jakoś tez nie widać. Ja argumentuje merytorycznie kazda swoja wypowiedz, ale jak widac, njie znasz nawet definicji slowa argument. Nie zazdroszcze Ci prawiczku twojej determinacji w osmieszaniu sie, oj nie zazdroszcze.

prawiczku widac jestes za mlody albo za glupi, ludzie i ich poglady oraz poziom inteligencji i poczucie wartosci czy beznadziejnosci zmienia sie z czasem nabycia nowej wiedzy i dosiwadczeb zyciowych chociazby wypadek powodujacy ze do konca zycia siedzisz na wozku i jestes uzalezniony od innych powoduje ze zupelnie inaczej patrzysz na siwat i doceniasz zycie i probujesz je jak najpelniej i najklepiej wykorzystac ale ty tego nie wiesz no coz kazdy ma swoje zdanie

Na wychowanie nie mam wpływu, rodziców i środowiska sobie nie wybierałem. Na sam sposob wychowywania moze i nie, ale na przyjmowanie okreslonych norm juz tak. A skąd wiesz, że inteligencja nie jest predyspozycją genetyczną? Czemu zatem jedni rodzą się geniuszami, a inni nie? Nikt, nie rodzi sie genniuszem, poniewaz do osiagniecia czegokolwiek niezbedny jest proces socjalizacji. Znane sa przypadki dzieci "wychowywanych" przez zwierzeta. osoby te kiedy zostaly odnalezione nie przejawialy odruchow ludzkich. Co ma wiedza i doświadczenie do tego. Jezeli poczucie beznadziejności zostało zasiane od dziecka i utrwalone prze czas kiedy jeszcze nie miało się ogromnej wiedzy i doświadczenia to nie ma mocnych. Ale ty nie masz wiedzy (co pokazujeszuparcie ) doswiadczenie moze i jakies masz bo ma je kazdy, ale zalezy czy mowimy o doswiadczeniach wplywajacych pozytywnie czy negatywnie na twoj rozwoj.

prawiczku widac jestes za mlody albo za glupi Mysle, ze akurat wiek ma male znaczenie to stereotypowe myslenie. Powiem Ci dlaczego tak sadze. Czlowiek w mlodym wieku moze nauczyc sie o zyciu doroslym wiecej niz nie jeden 50 - latek. Doswiadczenie, nie gwarantuje dojrzalosci. Wiedza, dojrzalosc i doswiadczenie sa to wedlug mnie pewne odzielne czynniki.

"Nikt do konca obiektywny, nie jest. tyle, ze niktore opinie juz zostaly wykorzystane w praktyce (mowie o teoriach politycznych) teoria marksizmu narodzila system komunistczny, a faszystowska faszyzm i nazizm. Wlasnie dlatego tego typu swiatopoglady sa potepiane, a jesli moje przekonania potrafie argumentowac skutecznie to zapewniam Cie, ze sa bardziej przkonywujace od Twoich. A czy moja racja nic nie znaczy dla innych Chyba Cie musze przywrocic ze swery marzen :0 to twoje opinie sa wysmiewane prawiczku, nie moje." Do tej pory nic nie zaargumentowałeś. Ja pisze o środowisku naturalnym i o prawach tam rządzących, które są faktem. 🖐️ Nie licząc niektórych gatunktów zwierząt, rzecz jasna. 🖐️ Ty natomiast oskarżasz mnie o neonazizm, bo stwierdzam rzecz oczywistą. :D🖐️ Oczysite że osoby, które to bezpośrednio dotyczy będą Cię popierać, gdż puszesz to co chca usłyszeć. :classic_cool:🖐️ Jednym słowem na polityka się nadajesz. :classic_cool:🖐️ "Terapie programowania neurolingwistycznego pomagaja zmienic samego siebie, a zreszta mozgiem da sie steriowac " Jak człowiek ma pójśc na taki kurs skoro nie ma pieniedzy i jest zbyt beznadizejny by znaleźć pracę? Nikt nie przyjmie niepwnego siebie faceta, bez umiejętności. :classic_cool:🖐️

ide ziuziu jutro przeczytam wasze dalsze konfrontacje pozdrowcie adriana jak jeszcze bedzie i was rowniez do nastepnego :):)

Do tej pory nic nie zaargumentowałeś. Ja pisze o środowisku naturalnym i o prawach tam rządzących, które są faktem. Nie licząc niektórych gatunktów zwierząt, rzecz jasna Nie ma oczywistych faktow :P Ja caly czas podaje argumenty, ale jak juz mowielm ty chyba nie rozumiesz czym jest argument. Ty natomiast oskarżasz mnie o neonazizm, bo stwierdzam rzecz oczywistą. Nie oskarzam tylko stwierdzam, a oni tez podobno mowili tylko o oczywistych rzeczach. Oczysite że osoby, które to bezpośrednio dotyczy będą Cię popierać, gdż puszesz to co chca usłyszeć. Jednym słowem na polityka się nadajesz. Nie ty sie nadajesz bo jak wszyscy zauwazyli Jestes hipokryta :) Nie wiedzialem, ze pisanie sie da uslyszec, ale Ty zyjesz w swojej rzeczywistosci wiec sie nie czepiam. I pisze to co uwazam za sluszne, a nie to co ma podobac sie ludziom :) Jak człowiek ma pójśc na taki kurs skoro nie ma pieniedzy i jest zbyt beznadizejny by znaleźć pracę? Nikt nie przyjmie niepwnego siebie faceta, bez umiejętności. Jesli ktos, nie sprobuje poszukac pracy bo wmowi sobie brak pewnosci siebie to pracy ani pieniedzy nie zdobedzie. Ja bylem niesmialy, ale juz nie jestem :) Ogarnij sie prawik :D

viki19 mi sie wydaje, ze prawiczek wymysla wlasnie swoje teksty :) Najbardziej mnie bawi to jak idioci utwierdzaja o swoim debilizmie otoczenie :D Osoba, ktora nie zna znaczenia slowa argument, nie jest chzyba zbyt mmadra. Inteligencji prawiczkowi tez by sie nieco wiecej przydalo.

Witam wszystkich cieplutko:) Nie uwierzycie, ale Adrian zaprosił mnie na jutro do knajpki na lasagne ze szpinakiem:) Dawno nikt mnie tak nie ucieszył:)

Dokładnie.. Kurcze jestem przerażona.. właśnie czytam topik jak dziewczyna chce dokonać aborcji farmakologicznej... jutro... jest w 5 tyg.ciąży... Jestem za wrażliwa:(