Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

それは私を驚かしなかった. これが、Googleによって翻訳された。 愚かな挑発 さようなら!

a myslalam, ze rocznik 90 jest w miare :O widocznie mam złe wyobrazenie o rzeczywistosci :O i dodam, ze jeszcze takich głupot to nie widziałam :O niby dlaczego taki chłopak na wozku ma miec małego? :O moze Ty bedziesz studiowac medycyne po japonsku, wiec sie znasz :classic_cool: niby dlaczego nie ma miec dziewczyny?

Odpowiadam dlaczego ma mieć małego. Otóż, ja sam mówi ma rozszczep kręgosłupa (łac. spina blifida).Ludzie z tą chorbą prawie nie rosną od pasa w tyłu.Tak mi mój misiak powiedział, który studiuje medycynę, a on sam 5 łapie więc wie co mówi.Średni wzrost dla faceta z tą chorobą to 160-165cm, dla kobiet 140-155cm. I tu nasuwa się wniosek, że fiutka też małego mają.

Nic dziwnego, ze Paulina potrzebuje Prawiczka z wiara. Ludzsie, ktorzy pisza debilizmy zawsze trzymaja sie razem. Japonistyki Ci nie zazdroszcze, bo nie wiadomo czy chociaz semestr jeden wytrzymasz.

Carolyna pozdrowionka :D Dobrze Cię widzieć :) Paulina wiesz co jest śmieszne? że zawsze piszesz...koleżanka mi powiedziała, chłopak mi powiedział, słyszałam, że...to żałosne, żeby tak wierzyć w plotki i pomówienia :) Aha, nie chce mi się wierzyć w Twoje płytkie historyjki :)

Zazdroszczę ci studiów? hehe, ja studiuję wszystkie kierunki. Czy to o czymś świadczy? O niczym. Co z tego jak nawet znasz japoński, co jest powiedzmy 5/100 a więc 5 procent wszystkiego. Reszta to idiotyzm i chamstwo. Takiego malutkiego, jak ma ten twój wymyślony chłopak, ja miałem w wieku 14 lat, czyli 6 lat temu. Ale zapewne zaraz napiszesz, że tylko on m 13 cm, 13 CM!!!!! a inni, wszyscy mają mniejsze, no nie :)? Gratuluję życia w ciemnocie.!! .......... Jasne, że mam się czym pochwalić. Może i bez osiągnięć w nagrodach jakichkolwiek, ale co nieco napisałem i wciąż piszę, ale rzadko.

a więc 5 procent wszystkiego. Reszta to idiotyzm i chamstwo.- chodziło mi o twój mózg... A to, co jest wyżej napisane, że "kolega powiedział, chłopak, siostra czy przysłowiowa Halina" świadczy o tym, że nie masz własnego zdania jeszcze wyrobionego i własnej wiedzy. A z jakiego powodu? patrz wyżej.

Zreszta jaka ma wartokobieta, ktora ocenia faceta w takich kategoriach jak Paulina, a wczoraj jak zadalem jej trafnie postawione pytanie odp. brzmiala nie wieml.

nie znam zadnych dowodow na to, co piszesz moze to prawik zwyczajnie założył drugie konto? :O cześć Kredki :) jestem, ale juz idę:P moze wpadnę pozniej, jakos bardzo pozno:P

Widać Paulinka musi sobie wkręcać, bo czuje się wtedy ważna. Tak jak myślałem. Nie ma nic wspólnego z kręgosłupem. A Paulinka ma misia?

ten jej zmyslony chlopak chyba w Turkmenistanie studiuje medycyne skoro 5 ma przeczytajcie sobie opis tej choroby i porownajcie to z tymi co paulina napisala o tej chorobie i jej objawach ZE STRONY http://www.rozszczep.pl/page.php?id=11 "Czym jest rozszczep kręgosłupa ? Jest to wada rozwojowa kręgosłupa. Polega ona na niewykształceniu (braku) tylnej części łuków kręgowych i często uszkodzeniu w obrębie rdzenia kręgowego. Powstaje w pierwszym miesiącu ciąży. Tkanka, z której powstaje skóra i układ nerwowy zagina się dogrzbietowo, aby zamknąć się w rynienką nerwową. Kiedy rynienka nerwowa nie zamknie się całkowicie powstaje właśnie rozszczep kręgosłupa (z nim związana jest przepuklina oponowo-rdzeniowa) - dalszy rozwój rdzenia kręgowego i kręgów kręgosłupa u dziecka będzie zachodził nieprawidłowo. "

" nogi to jak 12-latka." Tak jak twój mózg. Szkoda, że dalej jedziesz po Adrianie i jego chorobie. Ale to świadczy o tym co już pisałem i wciąż będę pisał. Oto jeden z najlepszych moich wierszy. Rytm Jedności Gwiazdy święcą nad nami, jest niesamowicie, a nasze myśli w jedność się złączają serca równoczesne rozpoczynają bicie... Wiem, że nasze uczucia, wieczność przetrwają. Spoglądam prosto w oczka twoje prześliczne, po czym wyznaję ci do uszka kochanie, Słówka, które są najprawdziwsze, magiczne. Bardzo cie kocham. I nigdy to nie ustanie. Ale to nie jest temat poezja, więc nie of-topuję już.

Paulina proponuję, żebyś więcej nie pisała. Ośmieszasz się z każdym kolejnym postem :/ Takich jak ty powinni odgrodzić od reszty normalnych ludzi metalowym drutem :/

Wpisałam w google grafika spina bifida i znalazłam takie zdjęcie. http://www.mobilitysports.com/images/OCT_682 9.jpg Widać że do pasa jest rozwinięty ok, a nogi to jak 12-latka. Na ktorej stronie zobaczylas to zdjecie to po pierwsze, a pod drugie choroba ta wcale nie musi prowadzic do deformacji konczyn Paulina. Postaraj sie uzywac argumentow merytorycznych, a nie domyslow o przyrodzeniu chlopaka.

Gość przyszły_uczniak
kapitalistyczne kobiety sa strasznie puste zachlanne . . . zakonnice tez maja ciezkie zycie (wciaz niezniesiony celibat).

myślę że ona jest prowokacja Chcialbym by tak bylo. Takich jak ty powinni odgrodzić od reszty normalnych ludzi metalowym drutem :/ No moze nie az tak, bo odgradzanie drutem juz raz sie skonczylo zle dla wielu ludzi, ale ktos powinien paulince wytlumaczyc pewne sprawy. Moze jej poglady nie sa nawet do konca jej wina, a bledami w wychowaniu popelnionymi przez jej rodzicow.

Cieszę się, każdy powinien robić to co lubi :) i z czym mu jest dobrze. Z wyjątkiem Paulinki, gdyż ona nie dość, że jest przez "złe" osoby kierowana w życiu, to często jak stoi przed lustrem gada sama ze sobą chyba... Takich, jak ona, rzeczywiście powinno się zamykać w odosobnieniu.

" bledami w wychowaniu popelnionymi przez jej rodzicow." Otóż to.

Dziękuję, komu pokazuję, to mówi, że mu się podoba. Kiedyś nigdy nikomu nie pokazywałem mej twórczości, aż w końcu się przełamałem i wyszło mi to na dobre. Okej, jadę do domu, zaraz wracam :)

Ja się łatwo nie poddaję. Oto zdjęcie penisa 31-latka z rozszczepem kręgosłupa.Niech znajdzie się taka, którą to zadowoli.

Witam ponownie:] przyjaciółka wyciągneła mnie na dłuuuugi spacerek i przyznam ze czuje sie o niebo lepiej;] Na Kafe są na prawdę swietni ludzie: bono, Piggy, Brzydula, odtłuszczony- dziękuję Wam;] A wracając do dyskusji.. Paulinko nie musisz sie chwalić czy jestes dziewica czy nie, jakiego MAŁEGO ma twój facet;p To żałosne i nie na temat;p