Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Gość Moder od niedawna
Adrian co chcesz osiągnąć pisząc z dwóch nicków i to jeszcze jako kobieta :/ Jeszcze jeden taki numer i topick pójdzie do kasacji.

Gość to ja Adrian
moje inne nicki to viki19, jensen i dr.house!!!!

Gość Moder od dawna
banuj synu tak jak ja banuje od 5 lat!

Gość w menele mi się przyjadły
teraz są lepsze okienkowe gry:)

witajcie wszyscy moi milusinscydoktor_House Viki i inni o ktorych nie pamietalam nickow. Widze ze Paulina zamiast ewoluowac to sie regresjonuje tak ze juz bardziej nie mozna skad takie przeswiadczenie bierze ta kobita? wkurzyla mnie tak, ze posune sie do stwierdzenia, ze dopoki nie usiadzie na wozek bedzie gadala jeszcze glupsze rzeczy do szkoly dziecino poducz sie troszke biologii a ten twoj "Misiak" to niech nas w balona nie robi, bo ja pracuje w sluzbie zdrowia i mam troche wiecej wiedzy niz wy razem wzieci Agami ciesze sie ze spotkanie sie udalo :)

I OCZYWISCIE kolejne półmózgi które nie wiedzieć czemu nie mają co robić i akurat upodobali sobie zaśmiecanie kafeterii

aha i a propos malych fiutkow to nie powinnam tego mowic, ale mam wysmienity seks co rano z wiadomych powodow jak u pelnosprawnego mezczyzny Paulina wiec wypchaj sie ze swoimi domyslnymi teoriami

Gość Moder od niedawna
ludzie czy wy nie rozumiecie, że Adrian i ta dziewczyna z którą niby się spotkał to ta sama osoba?? Chyba, że piszą posty z tego samego komputera bo numer IP jest identyczny. Paulina uważaj co piszesz, bo będziesz zablokowana za tego typu obrzydliwe docinki.

Gość pomaranczo
nie jestes moderem wiec nie bredz 🖐️ a co do tego ze to jedna i ta sama osoba to juz dawno wpadlem. A jedynie co mi przychodzi do glowy ze to para od dawwwwna :D

Gość Kiwi bez owłosienia
nie para tylko ten Adrian jest tą dziewczyną. Jeżeli by się z nim spotkała to by tak wszystkiego nie opisywała o sprawie uczuciowej i wogóle po jednym spotkaniu. że taki umieśniony, że do niemiec jedzie. to po prostu zostałoby między nimi i tyle

Gość Bobebkopdsajd
nie wymienili się mailami i gg to jak niby mieli się spotkać? :/ i tu raptem pisze że niby on ją zaprosił do restauracji :/ pffff...ale naiwniaki na tym forum siedzą

"Moder od niedawna"- coś mi się wydaje, że to Paulinka. Ciekawe, jesteś moderatorem i nie jesteś zarejestrowany, tak na pewno... Dziecinko, Paulinko, poczekajmy do wiosny. Miejmy nadzieję, że dzieci z twojej klasy, a mniemam, że chodzisz to podstawówki, zamiast "marzanny" utopią i podpalą ciebie. Zrobiliby wielką przysługę światu.! Widać paulinko.. zazdrościsz Adrianowi. Kiedy ty obściskujesz misia, Adrian obściskuje (zapomniałem nicka chyba), Agami. Oj, Paulinko, Paulinko, ty niemądra świnko-dupinko

Gość widać że
prawiczek i paulina przeszli na pomarańczową stronę mocy:)

to ja Adrian moje inne nicki to viki19, jensen i dr.house!!!! Pozdrawiam!!!! Jak ja jestem Adrianem, housikiem lub viki19 to ty jesteś ... (mam bogaty słownik, uwierz mi, dziecinko, ale by cię określić nie wystarczy encyklopedii) Wiecie co? Paulinki tato jest piekarzem. By pomóc jej szukać chłopaka, do chleba za darmo dawał jej zdjęcie. No i co się stało.?... ludzie zaczęli kupować bułki!!

Gość . bono
Jensen jak możesz to odpisz mi ile czasu trwa usunięcie tematu z kafeteri,Proszę cię

Gość cienko ciennnnko
nie mam nic do Adriana, ale wydaje mi się, że on i Agami to ta sama osoba :/ Faktycznie nie wymienili się, żadnymi danymi, dlatego ich kontakt był niemożliwy :/ Cholerka..serio tak myślę...

Bobebkopdsajd A Ty myślisz, że by publicznie pokazali swoje e-maile? wtedy by Paulinka zamiast pilnować misia to via mail by go wyzywała.

a mi sie wzdaje, ze cienko ciennnnko, Bobebkopdsajd, Kiwi bez owłosienia, Moder od niedawna to paulinka. Paulinko nie bój się!

Mnie te oskarzano, ze niby sam do siebie pisalem, ale obalilem te idiotyczne debilskie docinki :D bo to bylo kilka wiadomosci (chyba ze 3) wyslane w tej samej minucie, a te debile pisaly, ze zgadzaja sie adresy IP :) kiedy koncza sie argumenty w temacie to zaczynaja sie dogryzania. Pozdrawiam Paulinke :)

"Nieodkryty lek" Coś tu kuje, a tu uciska, chamstwem i głupotą zalatuje, toż to malutka Paulinka wścibska! nikogo wcale nie szanuje! Jednak kiedyś nadejdzie ten dzionek, w którym Paulinka wyzdrowieje! A póki co, przez nieodkryty lek z Paulincią bardzo źle się dzieje! masz 'Paulinko. I nie mów już, że nikt nigdy nic ci nie dał. Ja daję ci wierszyk na pocieszenie.

Ty jej w ogole nie wyzywasz, ale skoro potrzebuje bardzo duzych rozmiarow uprawia seks od dawna to pewnie cos ma mocno rozepchane :D Po tym wszystkim droga dedukcji mozna dojsc do tego, ze to prostytutka :D