Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

No ok na potrzeby badan naukowych czasem trzeba robic rzeczy nie podobajace sie ludziom np. w medycynie. Ja sie interesuje (czysto hobbystycznie) psychologia internetu i nie jeden podszyw zrobilem kiedys celem zrozumienia zasad rzadzacych tym alternatywnym swiatem. Ale nie robilem tego nigdy spod mojego nicka i robilem to dawno temu bardzo. Zycze pomyslnosci na egzaminie.

a znam nawet faceta z zespolem downa, ktory ma kobiete. Kazdy ma prawo do szczescia. Moje pocieszenia Ciebie byly szczere. Slowa skierowane do Twojej siostry tez.

Musiałam wrócić. Kto prócz Ciebie i Paulinki był podszywem???

Nie potrzebuje przebaczenia :) nie popelnilem grzechu :D Zakladajac, ze wierzyl bym w wyzsza istote popolarnie znana jako Bog :P Powiedz mi jeszcze, kto byl jeszcze twoj z osob piszacych tu ? :) Bo tam nie napisales na poprzedniej str.

Ehhhhh... dobry jesteś... Naiwność ludzka nie ma granic...a ja głupia jeszcze maila wysłałam do ciebie...;/

Gość i tak będziesz
zapierdalał w biedronce po tej socjologii

Niezly Jestes w prowokacjach. Tez sie jak Viki dalem nabrac i tez sie zabieralem do pisania maila. Powiem szczerze przerazily mnie np. propozycje podania Ci Halidolu i wrzucenia naautostrade (to juz o nazizm zachacza takie opinie :/) Jak ktos nie wie co to jest halidol to handlowa nazwa Haloperidolu. ma cholernie silne dzialanie uspakajajace.

Viki, troche sie zdenerwowalem na to wszystko, ale tez rozumiem, ze badania naukowe musza byc jakos prowadzone. Troche jestem zly bo naiwny bylem, ale nie zmieni to mojego nastawienia. Uwazam, ze kazdy ma prawo czuc szczescie w zyciu.

Również nie zmieniam swojego stanowiska, ale moja naiwność mnie rozczarowała.. Tak to juz jest;(

Przez błąd siostry prawie straciłem szanse na pisanie egzaminu:) prawie zawału dostałem jak "pomarańczowi" nas rozgryźli:)

Gość a egzamin i tak oblejesz
bo te forum nie jest zbytnio dobrym miejscem do takich doświadczeń

Viki, nie mysl o tym, to net jest tylko. Ciesz sie za to, ze masz zdrowe nastawienie do chorych ludzi, bo niektorzy to pisali tak jak by dopiero co skonczyli czytac "Mein kampf" i zapamietali pare cytatow.

Teraz wiem, że tylko niewielka część społeczeństwa daje niepełnosprawnym prawo do szczęścia.To samo wychodzi z anonimowych ankiet.

Nawet w najczarniejszych czasach mozna spotkac jednak dobrych ludzi. Ogladalem dzis film Lista Shindlera. Wywolal u mnie lzy wzruszenia. Bardzo mocny fim pokazujacy to do czego doprowadza nienawisc jak i rowniez jak wiele dobrego moze zdzialac ktos kto ma serce "Ten, ktory ratuje jedno zycie, ratuje caly swiat" Wspanialy film. Okrucienstwo pokazane bylo bez zadnej cenzury.

Wiem, że Was boli, że zagrałem na Waszych uczuciach.Jednak to był najlepszy sposób by sprawdzić jakie jest nastawienie społeczeństwa do niepełnosprawnych.Nie chodzi tylko tu o "poprawkę" (słynny już doktor na prawdę mnie nie lubił i miałem problemy).Najważniejsze by społeczeństwo się zmieniło.

dobre stosunki z panią mgr to miał jeden student i był mały skandal na szczęście inne kierunki:)