Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxycxbjh

Randka na basenie

Polecane posty

Gość fxycxbjh

zaprosił mnie na basen na pierwsze spotkanie, powiedziałam, że to dla mnie niezręczne i wolę gdzieś indziej, a on "będzie fajnie zobaczysz, do zobaczenia wieczorem" i się rozłączył. Co ja mam zrobić?

Nie iść. To zbyt erotyczne, będzi chciał Cię macać w wodzie, zobaczysz jego wzwód, a on oceni twoje ciało. To jakiś cwaniaczek i prostak. Biedny jest, ze się umawia na randkę na basenie?

Gość do VB
fajne masz stopy :p

Gość fxycxbjh
nie iść? chciałabym pójść, ale nei na basen. powiedzcie, czy wyraziłam wyraźnie mu to co myślę, mógł zrozumieć tylko nei chciał, czy jak, bo nei rozumiem :O

Gość studenenene
hmm.. ja jak miałam 16 lat, spotkałam się z kolegą na osiedlu w mieście gdzie się uczyłam, ale odbierałam to raczej jako spotkanie koleżeńskie. też mi zaproponował pojechanie na basen. ale się wstydziłam (między innymi zawrotnego wtedy rozmiaru AA) i nie poszłam. dla mnie to jednak nawet teraz jest zbyt intymne jak na pierwsze/drugie spotkanie.

Gość studenenene
a oczywiście jeszcze radziłam się koleżanek, które stwierdziły że na pewno będzie chciał mnie wymacać, albo chociaż uważnie obejrzeć. swoją drogą no to teraz mam. 18 lat i żadnego chłopaka na koncie ;] i chyba z moim podejściem zostanie już do końca tak. a od ciebie zależy od stopnia zdesperowania;)

Gość co za chamidlo
mowisz ze nie a ten sie rozlacza jak jakis pan i wladca ktory jest pewny ze jemu sie nie odmawia :O w ogole nie szanuje twojego zdania :O ja bym nie poszla, po 1 by mu pokazac ze mnie sie tak nie traktuje, a po 2 dlatego ze basen na 1 randke to glupota z w/w powodow,