Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandarynka01

ciaza... nie ciaza... kto wie.. ???

Polecane posty

Jakis tydzien temu kochalam sie ze swoim chlopakiem bylam wtedy czwarty dzien po okresie i pekla nam gumka kompletnie wiec wszystko zostalo we mnie. jak myslicie czy moge byc w ciazy??? znacie przypadki zajscia w ciaze w tak krotkim terminie po okresie????

dziewczyny prosze poradzcie cos ! napiszczie cokolwiek co myslicie??? tak naprawde bardzo sie ucieszylam ze tak sie ztalo ... w przeciwienstwie do mojego chlopaka i naprawde potrzebuje waszej rady.

Gość a jakiej marki była gumka
napisz, bo rzadko pekają, a to wazne by nie kupowac dziadostwa

chyba nie moge na was liczyc a szkoda :( na test jeszcze za wczesnie a takie od pierwszego dnia so bardzo drogie poprostu chwilowo nie stac mnie na to a nie chce tak czekac w niepewnosci i dlatego myslalam ze moze choc wy cos podpowiecie :(

Gość a jakiej marki była gumka

Zazwyczaj te gumki nie pekaja jest to dobra firma, ale czasem tak sie zdarza. Mam nadzieje że wszystko będzie po Twojej myśli:):)

Ale my nie jestesmy testami , test kosztuje ok 10 zł wiec to nie duzy wydatek, lepiej wydac 10 zl niz zyc w takiej niepewności.

minol dopiero tydzien i zwykly test tego nie wykryje musze czekac jeszcze z tydzien co najmniej myslalam ze moze znacie takie przypadki.

Ale sa testy ktore wykrywaja juz po około tygodniu i sa w takich samych cenach co te ktore wykrywaja po dłuzszym okresie.

Gość ostro było
gumka z ypustkami Durex i pekła - przejebane