Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura silk

Wypadanie włosów a szampon koloryzujący Palette

Polecane posty

Gość natura silk

Czy to prawda, że po szamponach tej linii wypadą włosy garściami? Przed chwilą zafarbowałam ciemną czekoladą i się przestraszyłam:O

Mojej mamie bardzo wypadały po palette:/ ale nie pamiętam czy po szamponie czy farbie. Ale słyszałam niepochlebne opinie od innych osób też

Gość podobno wypadają
narzekały moje znajome, które tych farb używały, zresztą na forach (np. damskiej torebce) jest sporo na ten temat

Gość farby palette
to najgorsze badziewie:o szampon pewnie tez ;o

Gość natura silk
No właśnie przeczytałam i jestem zdruzgotana. Kolor ładnie wyszedł, włosy lśnią ale boję się, że zaczną wypadać. Tyle niepochlebnych opinii, żałuję, że nie przeczytałam wcześniej. Farbowałam szamponem i nie trzymałam dłuzej niż 20 minut. Możliwe, że po jednym użyciu mogą włosy lecieć? Wcześniej intensywnie je odzywiłam, maseczki, witaminki, skrzyp, dużo białka. Może nie wypadną. Włosy malowałam raz w życiu i chyba też Pallette i nie przypominam sobie aby leciały. To był dwa lata temu.

ja farbowałam tylko Palette, szamponami, farbą..włosy mi nie wypadały, nie zniszczyły się... ale teraz zdradziłam ją dla innej firmy, bo wkurza mnie to, że wychodzą mi czarne włosy...

Nie martw się na zapas. gdyby każdej kobiecie wypadały po tym włosy to już dawno firma przestałaby je produkowac bo by się nie sprzedawały.

Gość dla mnie akurat Palette
to najlepsze farby - nie odczuwam żadnych negatywnych "skutków ubocznych". Zależy od osoby, od włosów.

Gość --II--
niestety to prawda - po palecie wypadaja włosy - szczegolnie po tych ciemnych kolorach.... właśnie sie z tym borykam, zbieram je garściami po każdym myciu :/ dobra wiadomośc jest taka, że mam już duże odrosty około 1 cm (zamierzam je ufarbwać - jeszcze ne wiem, albo lorealem, albo henną może - bezpiezniej będzie). czemu pisze o tych odrostach: mianowice wypadające włosy są bez odrostów. i na głowie jak sprawdzałam już ich bardzo malutko zostało (tych nie rosnących) - niestety te jeszce będą musiały wypaść... ehhh, nigdy więcej paletty, a i to samo miałam po wella. dodam że ciemne włosy mam od kilku miesięcy - wczesniej używałam palety z rozjaśniaczem i mialam praktycznie białe włosy. nie wypadałay, ale były mocno przesuszone. wydaje mi sie że coś jest w skłądniku tych ciemnych farb że powoduje takie skutki u niektórych osób.

Gość Siuup
U jednych się to sprawdza a u innych nie. Tu leży kwestia tego czy farba dobrze się przyjmuje czy też podrażnia skórę, mieszki włosowe, pali włosy ;/ Farba też musi być dobrze dobrana wbrew pozorom :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI