Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka niezdecydowana

Lalka w ciązy dla 3 latki

Polecane posty

Dziecko dostało taki zestaw lalek barbie- mama , tata dziewczynka i bonus od losu- barbie jest w ciazy a w jej brzuchu siedzi małe bobo. Brzuch sie otwiera i dziecko wyciaga. Nie wiem czy dac jej ta zabawke. Mam troche oporów ze zacznie sie lawina pytań, a moze lepiej własnie jej dac i dzieki temu potem lepiej to zrozumie? Co myslicie? Dodam ze mała uwielbia bawic sie barbie. Nie przebiera ich ani nie czesze tylko udaje ze są rodzina- mama tata i dziecko i ze wychodzą na spacer, jedza sniadane itd robia dokłądnie to co robi nasza rodzinka.

Gość kamele0n
Hmmm... mala predzej czy pozniej zacznie sie dopytywac o takie rzeczy :) mysle ze bylby to dobry sposob na wytlumaczenie jej jak np. skad sie biora dzieci ;D Ale czy to zawczesnie to nie wiem..

Gość matka niezdecydwana
Córka wie ze w brzuchu mamy czasem mieszka dziecko bo ma mlodsze rodzeństwo. Tylko że dla mnie to troche takie nieapetyczne wyciagac i wsadzac spowrotem mała laleczke do brzucha drugiej. Moze ja mam jakies traumy poporodowe i zdziwiam a nie powinnam. Jak wy to widziecie?

prosze o odpowiedź

Gość mamkakan
No co Ty :) nie wymyślaj. Daj jej i niech się bawi. Będzie miała radoche, ze barbie ma małe bobo w dodatku może mieć w brzuchu, a może urodzić :) będzie miała sporo zabawy :)