Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 47 i p贸艂

mam raka kosci

Polecane posty

Go艣膰 47 i p贸艂

w pracy wszyscy juz wiedza. traktuja mnie jak trendowata. chcialam jeszcze troche popracowac niestety nie dam rady. wszyscy siemnie boja, unikaja. postanowilam isc na zwolnienie. dlaczego ludzie sa tacy p艂ytcy:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 vvvvv
dziwnie jest przebywa膰 w towarzystwie umieraj膮cych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzies tam
oni sie nie boja tylko ci wspolczuja. mam nadzieje, ze wyjdziesz z tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
ja nie potrzebuje wspolczucia potrzebuje przebywac z ludzmi . wydawalo mi sie ze jestesmy zgrana paczka okazalo sie ze sanic nie warci. czuje sie jak trendowata:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzies tam
ja mysle, ze oni chca ci w ten sposob pomoc. chca zebys miala wiecej czasu dla rodziny. moze porozmawiaj z nimi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
dla jakiej rodziny mam 25 lat? chyba zostalam niezrozumiana:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam nadziejeze
to nie prowokacja,gdy偶 bardzo Ci wsp贸艂czuj臋..Pomodl臋 si臋 za Ciebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zycze Ci
aby艣 z tego wysz艂a.Jak dowiedzia艂as sie o chorobie?Czy masz du偶e sznase na 100% wyleczenie?? Zycze powodzenia i glowka do gory!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
nie to 偶adna prowokacja. dlaczego jak ktos pisze "mam raka, byc mo偶e niedlugo umre" to zaraz ma byc prowokacja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
a ja tylko chcialam jeszcze troche popracowac:( pobyc z ludzmi a nie siedziec i patrzec w sciany:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przepraszammm
po prsotu tyle tu ju偶 najr贸偶niejszych podszyw贸w!!! Mam wielk膮 nadziej臋,偶e uda Ci sie pokona膰 to chor贸bsko!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przepraszammmm
ale po co mowi艂a艣 o tej chorobie swoim kolegom z pracy??Moze pogadaj z szefem/szefowa tak po ludzku,ze to Ci potrzebne do wyzdrowienia-na pewno Cie zrozumie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
nie mowilam, nie chcialam zeby wiedzieli, niby sie przyjaznilismy niby im ufalam ale wolalam zeby nie wiedzieli. Konczyla misie umowa o prace, wiedzialam ze jesli nie bede miala przedluzonej moge miec problemy z leczeniem. poszlam do prezesa i powiedzialam mu w jakiej jestemsytuacji, obiecal dyskrecje, niestety oklamal mnie, wygadal ksiegowej najwiekszej plotkarce w firmie a ona juz rozniosla dalej:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejejee
wsp贸艂czuj臋 kochana!!! Co za parszywi ludzie na tym 艣wiecie..Porozmawiaj z prezesem,wierz臋,偶e ludzie nie chc膮 Cie skrzywdzi膰!!! Jak sie kochana dowiedzia艂a艣 o tej chorobie?? Jakie s膮 szanse u Ciebie na 100 % wyleczenie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
siostra farbujac mi wlosy wyczula ze za uchem na koste mam guza wielkosci orzecha. poszlam do lekarza i okazalo sie ze to nowotwor, w poniedzialek zaczynam chemie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walcz kobieto walcz
Ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejejee
No to kochana du偶o zdr贸wka Ci 偶ycz臋!!! Oby uda艂o Ci si臋 wyj艣膰 z tej choroby!!!! Nie poddawaj si臋!! i koniecznie porozmawiaj z prezesem-mo偶e uda Ci sie jeszcze popracowa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakie jest stadium zaawansowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsp贸lczuje...
bliska mi osoba chorowa艂a na raka ko艣ci. Nikt z nas nie odwr贸ci艂 si臋 od niego. wiem, jak bardzo potrzebna jest w tych chwilach blisko艣膰 rodziny, przyjaciol... Mam nadzieje, ze oswoja sie z ta mysla i beda z Toba. Trzym sie i nie poddawaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
problem w tym ze u mnie w rodzinie rak to tabu. nikomu nawet nie przejdzie to slowo przez gardlo, chyba mysla ze jak nie beda o tym mowic to samo\minie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz jedyn膮 rad臋
Niedawno odkry艂em "Cud terapii Gersona", w filmie jest wywiad z lud藕mi, kt贸rzy t膮 terapi膮 usun臋li raka z艂o艣liwego. Pewna kobieta, kt贸rej tradycyjni lekarze dawali 3-m-ce 偶ycia, usun臋艂a raka z w膮troby. Ty te偶 mo偶esz przynajmniej spr贸bowa膰. POwodzenia. Oto link do filmu: naturalne_leczenie_nowotwor贸w I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Po wyleczeniu, w co nie w膮tpi臋, 偶yj wg wskaz贸wek na: www.vademe3cum.zdrowia.prv.pl PO jakim艣 czasie odpisz jak posz艂o, adres na www

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaczulinna
jest taka dziennikarka w Zetce, Chelminiak sie nazywa. Poczytaj jej dziennik i moze napisz do niej. Ona odpowiada w tym dzienniku na listy. A ludzi z pracy olej. Wazne, ze masz prace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Wszystkich
Rak to nie jest choroba typu bakteria, wirus, grzyb, kt贸r膮 mo偶na si臋 zarazi膰, wi臋c moi drodzy wi臋cej wsp贸艂czucia, tolerancji i przede wszystkim wiedzy. A偶 wstyd, 偶e co艣 takiego, o czym pisze autorka topiku, mog艂o si臋 w 21-wieku zdarzy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olej z艂o艣liwc贸w
na www.vadenecum.zdrowia.prv.pl masz temat "Stres", postudiuj i stosuj si臋 do wskaz贸wek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 47 i p贸艂
Do Wszystkich: nie potrzebuje litosci wspolczucia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olej z艂o艣liwc贸w
sorki, ma by膰 www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaczulinna
no tak..ludzie sa po prostu glupi :o Powinni sie zachowywac jakby nic sie nie stalo, przynajmniej tak... sluchaj, a moze Tobie sie zdaje, ze oni Cie traktuja jak tredowata?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkdd
25 sierpnia umar艂 znajomy kt贸ry chorowa艂 na raka ko艣ci. Mia艂 29 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam 25 niedawno cos u mnie
w m贸zgu wykryto, ale dojklandie tez probuje zyc normalnie jak wczensiej , przeciez nigdy niewaidomo co sie komus zdarzy, to po co ludize maja mi wspolczuc? tylko na stym wkur...a

Udost臋pnij ten post