Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 47 i pół

mam raka kosci

Polecane posty

Gość 47 i pół

w pracy wszyscy juz wiedza. traktuja mnie jak trendowata. chcialam jeszcze troche popracowac niestety nie dam rady. wszyscy siemnie boja, unikaja. postanowilam isc na zwolnienie. dlaczego ludzie sa tacy płytcy:(

Gość vvvvv
dziwnie jest przebywać w towarzystwie umierających

Gość gdzies tam
oni sie nie boja tylko ci wspolczuja. mam nadzieje, ze wyjdziesz z tego.

Gość 47 i pół
ja nie potrzebuje wspolczucia potrzebuje przebywac z ludzmi . wydawalo mi sie ze jestesmy zgrana paczka okazalo sie ze sanic nie warci. czuje sie jak trendowata:(

Gość gdzies tam
ja mysle, ze oni chca ci w ten sposob pomoc. chca zebys miala wiecej czasu dla rodziny. moze porozmawiaj z nimi.

Gość 47 i pół
dla jakiej rodziny mam 25 lat? chyba zostalam niezrozumiana:(

Gość Mam nadziejeze
to nie prowokacja,gdyż bardzo Ci współczuję..Pomodlę się za Ciebie!

Gość zycze Ci
abyś z tego wyszła.Jak dowiedziałas sie o chorobie?Czy masz duże sznase na 100% wyleczenie?? Zycze powodzenia i glowka do gory!

Gość 47 i pół
nie to żadna prowokacja. dlaczego jak ktos pisze "mam raka, byc może niedlugo umre" to zaraz ma byc prowokacja?

Gość 47 i pół
a ja tylko chcialam jeszcze troche popracowac:( pobyc z ludzmi a nie siedziec i patrzec w sciany:(

Gość Przepraszammm
po prsotu tyle tu już najróżniejszych podszywów!!! Mam wielką nadzieję,że uda Ci sie pokonać to choróbsko!!!

Gość przepraszammmm
ale po co mowiłaś o tej chorobie swoim kolegom z pracy??Moze pogadaj z szefem/szefowa tak po ludzku,ze to Ci potrzebne do wyzdrowienia-na pewno Cie zrozumie!!!

Gość 47 i pół
nie mowilam, nie chcialam zeby wiedzieli, niby sie przyjaznilismy niby im ufalam ale wolalam zeby nie wiedzieli. Konczyla misie umowa o prace, wiedzialam ze jesli nie bede miala przedluzonej moge miec problemy z leczeniem. poszlam do prezesa i powiedzialam mu w jakiej jestemsytuacji, obiecal dyskrecje, niestety oklamal mnie, wygadal ksiegowej najwiekszej plotkarce w firmie a ona juz rozniosla dalej:(

Gość ojejejee
współczuję kochana!!! Co za parszywi ludzie na tym świecie..Porozmawiaj z prezesem,wierzę,że ludzie nie chcą Cie skrzywdzić!!! Jak sie kochana dowiedziałaś o tej chorobie?? Jakie są szanse u Ciebie na 100 % wyleczenie??

Gość 47 i pół
siostra farbujac mi wlosy wyczula ze za uchem na koste mam guza wielkosci orzecha. poszlam do lekarza i okazalo sie ze to nowotwor, w poniedzialek zaczynam chemie

Gość walcz kobieto walcz
Ile masz lat?

Gość ojejejee
No to kochana dużo zdrówka Ci życzę!!! Oby udało Ci się wyjść z tej choroby!!!! Nie poddawaj się!! i koniecznie porozmawiaj z prezesem-może uda Ci sie jeszcze popracować:)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakie jest stadium zaawansowania

Gość wspólczuje...
bliska mi osoba chorowała na raka kości. Nikt z nas nie odwrócił się od niego. wiem, jak bardzo potrzebna jest w tych chwilach bliskość rodziny, przyjaciol... Mam nadzieje, ze oswoja sie z ta mysla i beda z Toba. Trzym sie i nie poddawaj!

Gość 47 i pół
problem w tym ze u mnie w rodzinie rak to tabu. nikomu nawet nie przejdzie to slowo przez gardlo, chyba mysla ze jak nie beda o tym mowic to samo\minie.

Gość masz jedyną radę
Niedawno odkryłem "Cud terapii Gersona", w filmie jest wywiad z ludźmi, którzy tą terapią usunęli raka złośliwego. Pewna kobieta, której tradycyjni lekarze dawali 3-m-ce życia, usunęła raka z wątroby. Ty też możesz przynajmniej spróbować. POwodzenia. Oto link do filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Po wyleczeniu, w co nie wątpię, żyj wg wskazówek na: www.vademe3cum.zdrowia.prv.pl PO jakimś czasie odpisz jak poszło, adres na www

Gość kaczulinna
jest taka dziennikarka w Zetce, Chelminiak sie nazywa. Poczytaj jej dziennik i moze napisz do niej. Ona odpowiada w tym dzienniku na listy. A ludzi z pracy olej. Wazne, ze masz prace.

Gość do Wszystkich
Rak to nie jest choroba typu bakteria, wirus, grzyb, którą można się zarazić, więc moi drodzy więcej współczucia, tolerancji i przede wszystkim wiedzy. Aż wstyd, że coś takiego, o czym pisze autorka topiku, mogło się w 21-wieku zdarzyć.

Gość olej złośliwców
na www.vadenecum.zdrowia.prv.pl masz temat "Stres", postudiuj i stosuj się do wskazówek.

Gość 47 i pół
Do Wszystkich: nie potrzebuje litosci wspolczucia!

Gość olej złośliwców
sorki, ma być www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość kaczulinna
no tak..ludzie sa po prostu glupi :o Powinni sie zachowywac jakby nic sie nie stalo, przynajmniej tak... sluchaj, a moze Tobie sie zdaje, ze oni Cie traktuja jak tredowata?

Gość lkdd
25 sierpnia umarł znajomy który chorował na raka kości. Miał 29 lat.

Gość tez mam 25 niedawno cos u mnie
w mózgu wykryto, ale dojklandie tez probuje zyc normalnie jak wczensiej , przeciez nigdy niewaidomo co sie komus zdarzy, to po co ludize maja mi wspolczuc? tylko na stym wkur...a