Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mugler

pijemy?

Polecane posty

rusałka, przez skype? dzizys krajst! mnie się tylko na skype onanizują faceci. :classic_cool: movering, lejesz dalej. nie opierdalać się.

umowione bylysmy na popijawe a ze ona za granica siedzi to trzeba sob ie jakos radzic. U mnie sie etz onanizuja dlatergpo skype wlaczam raz na ruski rok

Gość kur....
śmiejcie się!!!!!! a jak sie odzwyczic??

Gość Hept
@kur....: Po co reezygnowac z przyjemnosci? :D Polewam kazdemu chetnemu po szklaneczce :D Zdrowie egipcjan!? :D

ja się ostatnio tak najebawszy, że zarzygałam taksówkarzowi auto. ale rispekt dla pana bo mnie dał mimo wszystko kartę stałego klienta. :)

:) a ja bylam na dyskotece i ktos pozyczyl na chwile torebke..i ukradli kase 100 euro :( dobrze ze karta z bankomatu zostala i telefon..no coz chwila doslownie sekunda nieuwagi..za glupote trzeba placic..

Gość kur....
no wwybacz... jak mumia chcesz skończyć??/

fatima, ten rzyg to był w odwecie bo mnie się frajer patrzył w tzytzki nachalnie. :classic_cool: pijanakura, mada faka za sto ojro to by było tyyyle winiaczy!

btw - pijanakura, torebek, szczoteczki do zębów i faceta się nie pożycza! głupia Ty! :D

Gość Hept
@kur....: jaka mumia. Skoncz pier.... i nalewaj! :D

nie pozyczylam:( lezala sobie kolo mnie na podescie i w sekundzie mi ja ktos zawinal!!dopiero jak zrobilam jazde ochroniarza to mi ja jeden w minucie przyniosl..:(

pijanakurwa, ja jak jestem ze znajomymi w disco to lasie torebki rzucają na podłogę w kółko gdzie się tańczy, albo przy stoliku ktoś zostaje i pilnuje. fatima, no ba! w ogóle to mnie ten pan mieciu taksówkowy zarywał, ale spasował po tym jak mu rzygnęłam. dobrze, że chociaż tą kartę dał. :)

no widocznie mu sie odechciało jak sie nagladał takich rzeczy:)nastepnym razem mniej pij jak bedziesz miala zamiar jechac taksowka:D dziw ze jedze nie kazał ci sprzatac a dał ci karte:Dmusiałas mieć nie złe te cycki:P

fatima, noł faking łej. oczy mam równie fajne jak tzytzki. :P ja mu tam chciałam posprzątać bo jak powszechnie wiadomo kulturalna lasia ze mnie, ale pan nie chciał. phie. ;)