Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLACZEGO TAK ŁATWO DAJECIE

PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość DLACZEGO TAK ŁATWO DAJECIE

Poznalismy sie tydzien temu na imprezie, taniec dobra zabawa, wymiana tel Spotkalismy sie na drugi dzien w kawiarni, rozmowa, miłe słowka, kawusia cos dla osłody zycia itd. Zaproponowałem żeby wpqadła do mnie na jeszcze "jedna kawusie" zgodziła sie z wielkim usmiechem na buzce po drodze kupilismy kilka piw i.......po godzinie i wypicie przez nia jednego piwa rozłozyła nogi i poszlismy na całosc. Fakt była niezle nawet mogłbyz powiedziec dobrze chapie dzide i daje duzo z siebie:) Natomiast nurtuje mnie pytanie DLACZEGO TAKIE ŁATWE JESTESCIE? DLACZEGO DAJECIE KOLESIOWI KTOREGO ZNACIE OD NIEDAWNA? DLACZEGO TRAKTUJECIE SEX JAK JAKIES ZAWODY? Ja nie jestem aniołem, mam wiele grzechow jednak kochajac sie z kobietami zawsze traktowałem to dosc emocjonalnie sex z odrobina uczucia czyt. sympatia, ładne oczy:) itd. ALE KOBIETY? GDZIE TA WASZA MIŁOŚĆ, WIARA, WARTOSCI

widzisz coraz więcej jest ludzi którzy traktują seks przedmiotowo... a na marginesie skoro nie podoba Ci się to że daje po paru godzinach znajomości to czemu z nią uprawiałeś seks?

Gość zadaj sobie podobne pytanie
dlaczego tak łatwo bierzesz?

Gość paulina538
Nie każde kobiety takie są.Ja taka nie jestem.

Gość Hept
Ale macie baby glupie pytania. Przeciez wiadomo ze jak chlop wiele kobiet zadawala to jest okej, a kobieta, ktora sypia z wieloma to dziwka :D

Gość PYTAJACY........
BO JESTEM TYPOWYM SAMCEM I MOJ MOZG DZIAŁA NA PROSTEJ ZASADZIE PRZEDŁUZENIE GATUNKU ZAWSZE I WSZEDZIE.

Gość weź mnie nie wkurwiaj
W wieku 25 lat wciąż jestem dziewicą :O Co do niej - bo może miała w ten wieczór ochotę? Nie wolno jej? A tak w ogóle to podpisuję się pod wypowiedzią z 20:43.

Jeszcze popieprzyłam emoty :O:O:O

Zauważam tylko, że ludzie już jakiś czas temu zeszli z drzewa.

Gość PYTAJACY...........
wez mnie nie........ zapraszam do mnie na jednego pomoge Ci rozwikłac ten Twoj problem

Dzięki, pewnie znalazłoby się paru chętnych bliżej. Ale na przyszłość nie oferuj pomocy w rozwiązywaniu problemów, dopóki nie zapoznasz się z ich istotą. Bo wtedy jest to pomoc nieskuteczna, albo nieudolna, jak kto woli.

Gość PYTAJACY.......
Przepraszam chciałem tylko...

Gość JesusChrist
Seks tylko i wyłącznie z miłości i spełnienia w związku. Po trzech latach związku długo będę czekać na nowego faceta... i na nowe ciekawe stosunki między Nami...

Gość kassssssssssssss
Czy aby na pewno podczas uprawiania seksu kobieta daje, a mężczyzna bierze? Można by powiedzieć, że daje dupy tylko wtedy, gdyby nie miała z tego satysfakcji.

Gość stella12
Nie odpowiednie kobiety spotykasz.

Gość JesusChrist
Nic się nie dzieje. Na siłę szczęścia szukać nie będę samo przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie w moim życiu.

Gość gdsgergfdfs
o cholera, ale z ciebie palant:O masz do dziewczyny jakies pretensje, a sam uwazasz, ze jestes lepszy? Jakim prawem ja krytykujesz, skoro robisz DOKŁADNIE TO SAMO?

Gość pantomima z ego
Trypra zawsze dajemy łatwo i szybko (bez znieczulenia)