Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee3

lód podczas jazdy samochodem?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee3

ma ktoś takie doświadczenia?jakie przeżycia?

Gość gdzies czytałam że podczas
niespodziewanego hamowania został odgryziony :) Więc jeśli ktos lubi ryzyko...

Gość spoksik przezycie
ja ma mtakie doswiadczenie, laska mi obciagala podczas jazdy z 10 razy, do konca z polykiem beidze z 4. fajna sprawa tylko trzeba wybrac odpowiednia pore albo poprostu mies auto w automacie (skrzynia). ostatnio 2 tyg. temu wracajac z biwaku obciagnela mi z polykiem, jedize sie wtedy stosunkowo wolno 90km/h (kwestia jakiegokolwiek bezpieczenstwa), typ wyprzedzal nas passatem tylko sie usmiechna i pokazal mi okejke :)

chce jeszcze żyć. wolę jak patrzy na drogę. dlatego patrzę by sukienka mi się za bardzo nie zadarła, bo zaraz myli mu się moje kolano z dźwignią zmiany biegów.

Gość spoko przezytcie
a gdzie mam patrzec jak mi ciagnie poco ?? itak widac tylko głowe, włosy, laska mi ciagnie a ja se kieruje.

Gość ja robilam chlopakowi w trakci
e jazdy, ale jechalismy przez jakies pole takze bez zawrotniej predkosci :P mi tam jakos nie bylo super, jemu chyba tak, jakis facet przejezdzal obok na rowerze i sie dziwnie patrzyl :P raz na jakis czas moze byc, tak dla urozmaicenia :P

tu nie chodzi o patrzenie idioto. tylko że moje usta nie służą do sprawienia Ci przyjemności podczas jazdy jak radio w samochodzie, które umila ci podróż. :O

jak chce się pieprzyć to wolę jak zatrzyma samochód, w jakim ustronnym miejscu i zamiast tym co się dzieje na drodze zajmie się też mną. nie myśl sobie chuujku że jak wyciągniesz kutaska to po sprawie. to dobry początek ale dla facetów, którzy za to płacą. inni jednak muszą trochę popracować.

Gość 15290
a ja ciagnelam mojemu bylmu ubemu dzie tylko bylo mozna, poprostu lubilam to robic tylko jemu bo jakos robienie aksi innym kolesia mnie nei satysfakcjonowalo i nie sprwialo takiej przyjnosci jak jemu, podczas jazdy oczywicie rozniez sie zdarzalo;)

jest bosko lecz na final radze sie zatrzymac chociaz to zalezy od umiejetnosci partnerki

Gość spoko przezycie
szybka klacz@ - ej suko ja cie nie obrazalem i nie wyzywałm wiec sie ciagnij jebana kłodo. to ze lubisz tylk opo bozemu i w spokojnych warunkach typu domowe zacisze nie oznacza ze jestes normalna , bo moim zdaniem nie jestes !!, nie był bym z laska ktora nie ma w sobie za grosz libido. ps. nie pisz "Ci" bo bym dla ciebie nie podal do buzi ... chuja na smietniku nie znalazłem.

Gość LONG LIFE
"szybka klacz chce jeszcze żyć. wolę jak patrzy na drogę" "13:39 [zgłoś do usunięcia] szybka klacz tu nie chodzi o patrzenie idioto" IDIOTKA SAMA NIE ROZUMIE CO PISZE WIEC NIE MA CO WYMAGAC AZEBY ZROZUMIALA CZYJS POST. IGNOR I TYLE. NIE MA CO DYSKUTOWAC Z DOWNEM.

Gość hihi pozdrowienia z wiezienia
to nie klacz to zwykłą kobyła

Gość palanty same

Gość do spoko przeżycie
Pewnie że jest nienormalna. Kłoda jak się patrzy. Gorąca dziewczyna to nie dość że obciągnie podczas jazdy to jeszcze połknie, by w samochodzie czysto było. Uśmiechnie się by pokazać że nie uroniła ani kropelki i grzecznie podziękuje. 🖐️

Gość znudzoonnny
jestem tego samoego zdania co przedmowca. pomijajac ironie, jednym to sie podoba - obciaganie- niezaleznie gdzie o ile sprawia obojgu przyjamnosc inni nie wezma pracia do ust zanic w swiecie chociby mial oto uratowac partnerowi zycie,. co kraj to obyczaj.

Gość hdsfygfe
dla mnie nigdy, za bardzo niebezpieczne, nawet jak patrzysz na droge to i tak masz zbyt opoznione rekacje by w pore w razie niebezpieczenstwa zareagowac, nie jestem az taka idiotka by sie tak narazac na wypadek

Gość Djabla
Mi sie raz to zdażyło.;) Jechaliśmy do kolegów w gory z moim chlopakiem.:D Auto,klima,faza, dobra muzyka i samo jakoś przyszło.. Pamiętam że Głośno pojękiwał, i był bardzo wyluzowany.:)

Gość chorzy jesteście

Gość sam sobie ciągnij