Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezla dupcia

co o niej myslicie...real foto

Polecane posty

Gość niezla dupcia
Wy serio jestescie chorzy...niby jaki cel mialabym w tym zeby wklejac rozne dupy!!...mam swoja stronke...fakt! ale wszystkie zdjecia sa moje!!!

Gość SSSSIIIIIIIIIIIIIII
to szybko zmieniasz figurę oraz rozmiar dupy :D:D pisałaś głupia smarkulo że jesetś ziewicą a teraz wstawiasz jakieś foto dwóch ladacznic z taniego burdelu. mm no tak

Gość niezla dupcia
i prosze o linka do strony superdupcie z moimi zdjeciami!! ja ich tam na pewno nie dawalam i sama jestem ciekawa...prosze o konkrety!!

Gość niezla dupcia
Siiiiii jestes jakis/as nieogarniety/a???..nie rozumiem co ma jedno do drugiego? Nie rozumiesz, ze nigdy nie bylam z facetem??

Gość niezla dupcia
Kretynie...potrafisz czytac ze zrozumieniem? Nie ja to zdjecie tam wkleilam...sama sobie dojde kim jest ta Kasia:P Na pewno nie ejst moja dziewczyna:P chociaz nie moge byc pewna:)

niestety nie zaszczyce moim zdjeciem kafe. nie ten typ dziewczyny. uwierz albo nie, ze tak wygladam. naprawde nie jestem typem laski zazdrosnej czy cos. tyly masz fajne, przyznaje. jednak nie jakies super, a przod po prostu przecietny. bez zlosliwosci

mala klamczucha:P opisy pod tymi samymi zdjeciami na superdupcie.pl sa stare... z 2006 roku. brzydko tak, brzydko. jakies kompleksy, ze sie swoja nie chcesz chwalic??

kilka wpisow wyzej napisalas, ze nie wiesz, kto dal tamto zdjecie itp. dobra, spac ide, bo nie warto. a jak to prawdziwe, to na oskarzenia typu-to nie Ty, pisz, ze te zdjecia sa w odstepie czasu jakims robione. i wszystko bedzie jasne. a i albo klamiesz, albo chora jestes, ze tak wszedzie te zdjecia wrzucasz. i to za gowniary. dobranocki

Gość ooooooooooops