Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorny smutek1

facet który mi sie podoba

Polecane posty

Gość wieczorny smutek1

jakis czas temu poznalam kolege mojego kolegi.od poczatku wydal mi sie bardzo sympatyczny i konkretny w swoim zachowaniu.wtedy widzielismy sie zaledwie 2 razy, a bylo to jakies 6 miesiecy temu.od jakis 2 miesiecy zaczelismy rozmawiac na czacie, spotkalismy sie od tego czasu kilka razy. hmm przez internet czy sms jest on bardziej odwazny,pisze mi rozne mile rzeczy.przez telefon-mozemy gadac jedno przez drugie i bardzo fajnie to wychodzi.kiedy sie spotkamy ta rozmowa, kazde slowo ma sens, poprostu uzupelniamy sie w tym co mowimy, nie ma miedzy nami jakichs nieprzemyslanych wypowiedzi, ot wszystko przychodzi samo, jestem troche tym zdziwiona nawet.jednak jest pewne ale.otóz na kazde spotkanie ze mna on przychodzi z jakims kolega.ostatnio tylko mi podal reke na powitanie, natomiast rozmowa byla tak jak zwykle.ok.ale-ladnie wyglądam, mam ladna bluzke, ladna fryzure itp. komplementy.a potem pozegnal sie ze mna tylko zwyklym "czesc".nie oczekiwalam w sumie za wiele ale to tak brzmialo jak -no idz juz.chociaz potem jeszcze do mnie zadzwonil i spytal czy zlapalam autobus do domu.a tego dnia mieslismy sie wybrac na spacer do parku, co oboje ustalilismy.oczywiscie tam nie poszlismy tylko na kawe z jego kolega.a potem jak stalam na przystanku to on ze fajnie byloby pojsc do parku i takie tam.nic tylko pobic;) hmm tak wiec co z tym typem zrobic.czemu przychodzi spotkac sie ze mna z kolega? zeby mi udowodnic ze np.jestem tylko jego kolezanka-to po co komplementy itp, czy sie mnie boi albo siebie. a potem w rozmowie przez telefon jest znowu ok, pyta sie co robie i mowi co on robi i bedzize robil np.jutro.eh.

Gość fdspppppppppp
O jezu, nie wiem co Ci poradzić bo żaden facet nie przychodził na spotkanie ze mną z kolegą. Ani na pierwsze ani na następne. Ale ja i tak mam gorzej bo zadurzyłam się w facecie ktorego znam tylko z widzenia :( może to Cię pocieszy

Gość obstawiam
to pewnie geje,ty dla niepoznaki,żeby wygładało,że interesują ich baby;)

Gość fdspppppppppp
to pewnie geje,ty dla niepoznaki,żeby wygładało,że interesują ich baby :D

Gość na pewno to geje
na 100%