Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninanana

Krem dla 30-latki - wymiana opinii

Polecane posty

Gość Ninanana

Wybiła 30-stka czas zmienić krem. Dziewczyny może macie jakiś sprawdzony, napiszcie jakiej firmie ufacie, które kremy polecacie a którym mówimy zdecydowanie nie ;-)

Gość Jowita32
Ja cały czas wypróbowuję różne kremy- i te tanie, i drogie. Na pewno zawiodłam się na biodermie i na vichy (bez rewelacji). Teraz sięgnęłam po coś tańszego (z polecenia). Obecnie stosuję kremy eva natura z linii profilaktyka zmarszczek mimicznych. Dla mnie OK- przyjemnie pachną, idealnie nawilżają skórę, nie obciążają jej. Nie zatykają porów. Możesz spróbować, za tę cenę na pewno warto.

Gość uszywiscie
Nie wazne ile masz lat tylko jaki jest rodzaj i stan twojej cery. A tego oczywiscie nie napisalas :o

a ja kocham ziaje seria "kozie mleko" ale tu w stanch nie mam , to uzywam 3 steps clinique , i ten zółty lotion nawilżający . Jednak Ziaje bardzo lubie nie miałam nigdy żadnych efekótw niespodziewanych po tych kremach - typu wypryski , alergie , itd. Aha i jeszcze z Ziaji serie jogurtową tez ok . Pozdrawiam June

Gość Ann67
Ja osobiście używam Nanobase, jak to mawiamy z koleżanką, za efekt Trzech eN-nawilża, naprawia, natłuszcza skóre :) i co ważne dla mnie-jest hipoalergiczny (mam bardzo wrażliwą skóre) Dziewczyny, polecam!

Gość basinka80
Skorzystałam z porady i zakupiłam kremik na dzień eva natura profilaktyk zmarszczek mimicznych 25+. Kremik rzeczywiście skutecznie nawilża i uzupełnia niedobory lipidów, dzięki czemu skóra jest odpowiednio jędrna, elastyczna i napięta.