Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_pytalska

Dobre zamiary?

Polecane posty

Gość pani_pytalska

Wiadomo, że aby odczytać zamiary faceta wobec dziewczyny, potrzebne jest jakieś tam doświadczenie. W związku z tym pytanie kieruję do doświadczonych dziewczyn: Skąd wiecie czy facet nie chce się zabawić waszym kosztem? Czy chce z wami być na serio? Czy się zakochuje? A może panowie też mają coś do powiedzenia w tym temacie i zdradzą swoje tajemne zachowania? ;)

Gość Jak.
kazdy facet jest inny. ale mysle ze facet majacy powazne zamiary jest gotow do poswiecen jest cierpliwy szczery. trudno powiedziec trzeba faceta obserwowac

Gość wierzę swojej intuicji
jeszcze mnie nie zawiodła. Trzeba obserwować drugiego człowieka, czytać czasami "między wierszami".

Gość np jak proponuje spotkanie
i zaznacza ze tylko w tygodniu ma czas na spotkanie, albo stara się przełożyć na inny dzień, lub jest niepunktualny... należy od razu nr tel. wykasować i zapomnić o jego istnieniu

Gość Jak piszesz faceci panowie
to masz na mysli mężczyzn w jakim wieku ?

Gość pani_pytalska
Mam na myśli facetów (mężczyzn, chłopaków) po 20stce i tak mniej więcej do 35ego roku życia. :) Intuicji raczej nie mam ... niestety:/

Gość Jak piszesz faceci panowie
między dwudziestoletnim chłopakiem a mężczyzną 35-letnim jest przepaść. Intelektualna, w sensie dojrzałości osobowości, zasad, odpowiedzialności za swoje postępowanie itp. Także w rozumieniu potrzeb, nie tylko seksualnych. :)

Gość pani_pytalska
No dobrze w takim razie jak podzielić mężczyzn ? Mi dokładnie chodzi o takiego 23 letniego. Wiec może faktycznie za dużą rozbieżność podałam.

Gość malinowa konfitura
Hmm ja moge sie wypowiedziec jako kobieta i w swoim imieniu. Zalozmy sytuacje, ze jest to poczatek znajomosci, zauroczenie. Gdy na tym etapie mezczyzna nie podpada (bo prawda jaka jest to na 100% sie nie dowiesz), tzn nie oklamuje Ciebie z premedytacja, zachowuje sie kulturalnie, jest szczery (choc i tu trzeba Twojego dystansu), interesuje sie Toba jako osoba - co lubisz, jak wyglada Twoj dzien, jakie masz marzenia itd, lubi z Toba przebywac, chetnie przedstawia Ciebie swoim znajomym, jest dobrym kolega i mozesz na niego liczyc to dobrze rokuje. Naprawde na poczatku warto sie poznac zanim przekroczy sie etap nastepny. Normalnym tokiem powinno wg mnie sie odbyc to tak, ze szczerze mowi, ze jest Toba zauroczony i ze chcialby sie z Toba czesciej widywac, podobasz mu sie, chcialby jeszcze lepiej Ciebie poznac. Wiadomo, za tym pojdzie za chwile tez aspekt cielesny - pierwszy pocalunek. Uwaga - to jest idealna sytuacja a wiadomo, ze w zyciu bywa roznie. W kazdym razie na pewno, gdy mezczyzna klamie, zachowuje sie egoistycznie - musi byc zawsze tak jak on chce, gdy nie stac go na pojscie na kompromis, gdy nie potrafi przyznac sie do bledu i powiedziec przepraszam gdy zrobi cos nie tak, urazi, po prostu gdy nie zwraca uwagi na Twoje uczucia, odczucia, nie slucha Ciebie - robi swoje i nie liczy sie z tym jak Ty cos widzisz, gdy proponuje bezpardonowo seks podczas gdy Ty kompletnie nie wiesz na czym stoisz a on sie wymiguje od bycia razem, albo padly wczesniej teksty, ze chyba sie z nikim juz nie zwiaze itd - trzeba w takiej sytuacji sobie odpuscic albo podjac ryzyko ze swiadomoscia ze wyjdzie sie z tego bardzo zranionym. Jezeli cokolwiek Tobie nie pasuje - sprawdz najpierw, rozmowa przede wszystkim. Zycze aby ten ktos okazal sie takim mezczyzna na jakiego czekasz:)

Gość pani_pytalska
No to już wiem troszeczkę więcej :) Dziękuję