Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurabura

Zniknęło mi archiwum gg... PORADZCIE

Polecane posty

Gość hurabura

wczoraj wszystko ok, dzisiaj wlaczam gg a w archiwum czysto... archives.dat jest na swoim miejscu. O co moze chodzic ? Gdy w archiwum daje import tego pliku, to wyskakuje mi ze błąd i nie mozna importowac...

Gość jhbf
mowisz o tym pliku na C w w folderze dokumenty i ustawienia? (My documents and settings?), archives? a zobacz ile ma pojemnosci, moze ma 0.

Gość jhbf
a najlepiej to se skopiuj to archiwum, wyelsportuj kontakty i zainstaluj jescze raz, tylko wczesniej musisz wszystko co zwiazane z gg usunąc, nie wystarczy go odinstalowac

Gość hurabura
tak, o tym pliku mowie nie ma 0, ma 13kb mam tez drugi plik archiwum, (z poprzedniego kompa) i on da sie zaimportowac, ale akurat na tym mi nie zalezy :o co to moze byc ? kurde to archiwum mam 4 lata, wszystkie rozmowy :( nie chce stracic :(

Gość hurabura
skopiowalam juz wczesniej.. gdzies tam czytalam, ze to moze byc przez viste, ze takie cyrki odwala, ale i tak nic mi to nie mowi.. jakies odzyskiwanie danych czy cos:o ale nie znam sie na tym

scagnij program ggundel.exe ja sciagnelam i odzyskalam archiwum.poszukaj tez prezentacji jak to sie robi,albo ona sie sciaga z programem ja juz nie pamietam

Gość hurabura
ok bede bardzi wdzieczna :)

Gość hurabura
wyglada na to jakby program nie widzial tego pliku odzyskuje mi ale to drugie archiwum :(

Gość ewfwer
start - wyszukaj - archives.dat powiniec byc jakis folder back-up z tym plikiem na kompie

Gość hurabura
nie odzyskalo mi :O o co chodzi z tym back-up ?

motyla noga! Zjadło mi calusieńkie archiwum gg, i żaden z wymienionych programów nie daje rady...ni ggundel, ani ggarch ani gg tool czy jakoś tak... Ręce mi opadly, już straciłam nadzieję, że powróci... A to cholerstwo jednak przydatne, kiedy człowiek słabą pamięć ma.

a jakaś rada, która pomoże mi przywrócić archiwum? Dietę mam odpowiednią,

Gość gość
Witam.Zniknęło mi gg.Jest tylko wyświetlana strona gg mojej mamy.Próbowałam się zalogować na ,,inne konto,,-swoje ale wcale mi nieotwiera tego pola.Proszę o pomoc co mogło się stać.czy ktoś mi wykasował??

Gość gość
to dupowato :-O czyli moje tajne archiwum usunięte może zostac odszukane przez męża? to jak usunąć trwale?