Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pachnidełeczko

KUPIĘ wodę toaletową FREYA Oriflame!!

Polecane posty

Gość Pachnidełeczko

Czy ktos chce sie moze pozbyć? Kupie cała butelkę i pół każda ilość mile widziana :))

Gość pachnidełeczko
upup

Gość ja tezmn
ja tez jej szukam!

Gość pachnideleczko
wielkie dzięki uż się za to biorę :** na wszelki wypadek jak ktoś jeszcze ma jakies info niech pisze!!

Gość pachnidełeczko
dla jednych super dla innych okropny:P bardzo wyraziste i z charakterem albo sie je kocha albo nie znosi ja naleze do tych pierwszych xD a czy te perfumy FM to ta firma ktora podrabia drogie zapachy?

Gość Arszenique
Też byłabym zainteresowana gdyby ktoś miał tę wodę

Gość pachnidełeczko
A te zapachy maja w ogolecokolwiek wspólnego zapachowo z oryginałami? są podobne? Czy tylko z nazwy są podobne/takie same a zapachowo jedno mydlane byle co? Jak to z tym jest?

nazwy nie są podobne, inne opakowanie inna nazwa, lae kiedy bierzesz katalog kżdy perfum ma swoj numer, ktory jest odnosnikiem do oryginalnej nazwy, mozesz testowac, bo konsultantka ma przy sobie testery do kazdego zapachu...zapachy sa identyczne, zadnego myla nie czuc, trzwale, jakosc dobra, cena dobra

Gość pachnidełeczko
Tak ale ja jestem z małej mieściny i nie znam tu żadnej konsultantki:/ Czy jest w internecie dostępny jakis katalog tych produktów? Nawet dobra alternatywa do testowania zapachu przed kupnem oryginały, np miałam ochote na Pocałunek Smoka Cartiera ale ich w tutejszych sklepach nawet zwykle nie ma, a co dopiero mówić o testerach :D

ja mam testery, leża mnie od 4 mies, zadna ze mnie konsultantka, dwa razy kupilam dla siebie i leza, jaki chcesz zapach, podam ci nazwe oficialna i znajdziesz na allegro.. jaka marka?

Gość pachnidełeczko
le baiser du dragon - cartier eau du soir - sisley gdyby były byłoby super :D

zobacze, ja wroce do domu i ci napisze na topik, sama nie iwem co tam jest, tak dokladnie nie czytalam, pamietam ze te najslynniejsze napewno, ja kupowalam celvina euphorie, zapach identyczny

Gość pachnidełeczko
o jeszcze Organza Indescence - Givenchy J'adore - to chyba Dior

Gość pachnidełeczko
Ok to ja czekam na te odpowiedzi ale coś mi sie zdaje ze może ich nie być bo poza może tym J'adore to nie są raczej szeroko popularne perfumy :(Skoro były identyczne to dobrze wrózy i innym juz sie ciesze :D Nawet nie muszą byc identyczne drobne różnice pewnie bedą ale to da jakies pojęcie o zapachu ogólnie czy jest całkiem dla mnie czy tez absolutnie nie chyba da się wywnioskować aby rozważyć zakup oryginału :)

J`dore jest na 100 proc givency tez mysle...podam ci numerki a ty kup z allegro, szkoda ze nie jestes z poznania, dalabym ci probki, zebys sprobowala sobie

Gość pachnidełeczko
O wierz mi też bym wolała mieszkać choćby w poznaniu, w każdym razie normalnym mieście nie w dziurze,w ktorej nie ma nawet porządnych sklepów :D

Gość pachnidełeczko
tak jest czekam na nie :)

Gość pachnidełeczko
A te wcześniejsze sisley - eau du soir i cartier le baiser du dragon? na tych w sumie bardziej mi zależy

Gość pachnidełeczko
no wiec niestety tak jak podejżewałam tylko ten j'dore był :( no nic dobre i to

Gość pachnidełeczko
Podbijam i ponawiam prośbę, bo z tamtym sprzedawcą nie idzie się skontaktować :/ Kupię Freyę! W każdej ilości. Kupiłaś zapach i nie spodobał ci sie? Dostałas nietrafiony prezent? Odkupie z pocałowaniem ręki.. nawet stopy xD

Gość pachnidełeczko
UP :(

Gość pachnidełeczko
no zlitojta sie ludzie!

Gość rokoko
freya jest na www.Swistak.pl i na Alledrogo , lecz ceny są masakryczne . Można spróbować się targować :)