Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pachnidełeczko

KUPIĘ wodę toaletową FREYA Oriflame!!

Polecane posty

Gość KAFFFFFFFA
na aLlegro jest dezodorant FREYA-30 zł

Witam !!! Jestem konsultantką Oriflame z Czechowic-Dziedzic. Jeżeli chcesz mieć możliwość otrzymywania katalogu na bieżąco i możliwość zamawiania napisz adres twojkonsultant.oriflame@gmail.com

Gość kicia8599
FM to gnioty przeliczając kwotę na mililitry czasem za podróbę się drożej płaci mydlane, paskudne pachnidła z perfumami nic wspólnego nie mają kupujcie oryginały w większych pojemnościach ładnie pachną , długo i rozwijają się na skórze

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. oprócz zysku ze sprzedaży-23% można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 wstąpienie do klubu- symboliczna 1zł http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=3304844 oferuję pomoc w pierwszych krokach...w klubie Oriflame

Osoby z Warszawy i okolic zapraszam na pokaz makijażu który odbędzie się w sobotę 19.02.2011 o godz. 13.00 w siedzibie firmy Oriflame przy ul. Jutrzenki 135 w Warszawie - osoby chętne do wzięcia udziału w pokazie proszę o wcześniejszy kontakt mailowy guldzia@wp.p lub tel. 698 077 842 lwww.my.oriflame.pl/eveline