Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orsay_A

Czy da się na mnie patrzeć?

Polecane posty

Gość karolewicz
czy mógłbym patrzec na Ciebie przez 24 godziny na dobę?

Gość Orsay_A
Dzięki facet mnie oszukał tak paskudnie, że straciłam w ogóle wiarę w siebie, nossszzz ryczę bez przerwy ... wiem ze są ładniejsze i inteligentniejsze ale czy naprawdę nie można było po prostu mi powiedzieć że to koniec, tylko musiał oszukiwać ...

Gość Orsay_A
karolewicz, wystarczy że po rzuceniu okiem nie masz odruchu bezwarunkowego polegającego na salwowaniu się ucieczką :-)

Gość zły dział
wbrew pozorom wybrałaś - tu rzadko ktoś zagląda żeby wypowiedzieć się na temat czyjejś urody spoko :-) jesteś ok

patrzeć się da znam jedna co tak była brzydka miała ksywę mis dożynek

Gość karolewicz
widzisz to co widzi nasze oko to impuls do dalszej analizy przez podświadomość. A wzorce jakie są dziś modne to zasługa mediów. Pamiętaj, ze masz kształt ciała i rysy twarzy takie jakie determinują Twoje geny. Najważniejsza czystość i zadbane ciało.. Aby odczuwać wzajemność uczuciową zbędny jest wygląd modelki!

Gość Orsay_A
Nigdy nie należałam do pewnych siebie. Jeśli chodzi o umiejętność dbania o siebie - cóż jestem estetką. Nie wyobrażam sobie uprzykrzać sobie ii komuś życia z powodu zaniedbywania siebie. Dbam o higienę fizyczna jak i psychiczną, dlatego tak dal mi popalić facet który z jakiegoś powodu postanowił robić ze mnie idiotkę ... bardzo mi pojechał po kręgosłupie, bardzo. Boli jak cholera. Krok po kroczku staram się odbudowywać poczucie pewności i zaufania do siebie. Pod względem wizualnym także :-) Dziękuję za mile słowa :-).

Gość karolewicz
może ważniejsza odbudowa psychologiczna? Wiesz gdy znów przytulisz sie do akceptującego Cie faceta to zrozumiesz ze ten były to nie był cały świat! Glowa do góry i gotuj dalej dzielnie niedzielny obiad....

Gość Orsay_A
:-D eh, królewicz zawiódł na całej linii, straszliwie sponiewierał ... tak - obiadki :-) chciałoby się je dzielić z wesołą domową gromadką :-)

Gość karolewicz
a to była tzw. "pierwsza miłość"? PS. chcialabyś pogadać ze mną jak w studnie?

Gość Orsay_A
tzw.' pierwsza miłość', mimo że wcześniej byłam w związku, to ten "on" zalazł mi za skórę karolek, w studnię mówisz? pewnie by mi się przydało :-)

Gość karolewicz
no ale nie tu na kafe.... zaproponuj jakis komunikator

Gość Orsay_A
hmm ryzyk fizyk :-) ciekawe w co Ty mnie pakujesz ;-) 12671315

Gość i tak oto
zakonczyla sie historia poznała kolejnego palanta który ja sponiewiera

Jasne, że się da. I pisze Ci to dziewczyna, która jest bardzo krytyczna wobec innych.

Gość ertygt
a potem napisze,jak było???

Gość Orsay_A
Nie wchodzi się 2x do tej samej rzeki :-) Żyję i mam się dobrze. Jedyne razy jakie zebrałam i na jakich chcę poprzestać to te od byłego. To że jestem stara ... cóż, każdego dopada zwątpienie, czasem tak wielkie że podważa nawet sens własnego istnienia. Dzięki za otuchę :-)