Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maryna 27

ponowne oczyszczanie macicy

Polecane posty

hej dziewczyny, obawiam się że w trakcie cc mnie źle oczyszczno, ale okaże sie jutro ide do gina. Jak wygląda ponowne oczyszczanie, czy to jest zabieg i bede leżec w szpitalu czy tez wykonac moze gin w gabinecie? Czy to boli potem?

Gość o fuuuuuuu to okropneale
objawem jest krwotok,wiec jak go nie dostalas to chyba dobrze oczyscili.a kilka godz po porodzie dostalam krwotoku, skrobali mi macice, 2 polozne rozdziawialy ci##ę jakby łyzkami do butów na boki, a lekarz skrobał srodek, podłączyli cewnik, naciskali na brzuch zeby wylac z niego krew, szok, okropnosc, nikomu nie zycze

a ja jestem juz 7 tyg. po cc i ciągle plamie, raz brązowa wydzielina raz krew. Więc chyba jednak cos jest nie tak. Może ktos miał podobnie ?

Ja miałam krwawienie (z krótkimi przerwami) aż 9 tyg. po porodzie i powodem nie było złe oczyszczenie macicy,lecz jakieś naczynka nie zdążyły się jeszcze obkurczyć i zamknąć. Dostałam tabletki i krwawienie minęło.

Gość ja też z 6-7 tyg krwawiłam po
po porodzie i wszytsko ok

mam nadzieje że jednak jest wszystko w porządku :( bo karmię piersią i nie chce wylądowac w szpitalu