Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca mama synka

Kolory mebli serii Mamut???

Polecane posty

Gość pytająca mama synka

Dziewczyny, czy meble mamut z Ikei dostępne są też w kolorze zielonym? Albo żółtym? Niebieski, czerwony i różowy nie podobają mi się. Widziałam ładne zielone i żółte krzesełko z tej serii i nie wiem, czy pozostałe elementy serii też dostępne są w tych kolorach? czy wiecie cos na ten temat?

Gość pytająca mama synka
Na stronie Ikei nie ma informacji o tym. A ja widziałam w Ikei zielone krzesełko. A w necie na Allegro żółte. Znalazłam post z 2008 roku na ten sam temat, wklejam niżej. Krzesełka zielone są - przynajmniej w Krakowie. Stolik niestety występuje w kolorze czerwonym. Ja Jaśkowi kupiłam do zielonego pokoju czerwony stolik i zielone krzesełka. Wcale się nie gryzie. Najlepiej sprawdź na stronie IKEI. Są tam wszystkie występujące w tej serii kolory i ich dostępność w poszczególnym miastach. Ten post edytował renata19750702 Mon, 01 Sep 2008 - 07:56 A czy może wiecie coś aktualnego? bardzo mi zależy na podpowiedzi... Pozdrawiam

Gość pytajaca mama synka
na stronie ikei są pokazane tylko czerwone, niebieskie i rózowe...

Gość pytajaca mama synka
chyba juz wiem...

Gość pytająca mama synka
fajnie było tak z samą sobą pogadać...

Gość do pytającej mamy
ja mieszkam w NL i mam ten sam problem co Ty, szukałam zielonych, ale niestety nie znalazłam :(