Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyklad kobitka_

Do wszystkich odchudzajacych sie

Polecane posty

Gość zwyklad kobitka_

Postanowilam podzielic sie swoimi przemysleniami. Otoz zadna dieta wam nie pomoze! Wczoraj kolezanka opowiadala mi jak to jest na tej diecie ...(zapomnialam nazwe) ktora nakazuje rano pic kawe z cukrem, na obiad lisc salaty, ewnentualnie troszke bialego mieska...pozniej jej juz nie sluchalam. NIE BADZCIE GLUPIE. Kazda dieta wspomoze tylko efekt jojo ktory predzej czy pozniej sie pojawi. Zeby schudnac musicie sobie uswiadomic ze to zalezy tylko od was. Wy odpowiadacie za to ile jecie, co jecie, ile sportu uprawiacie! WY I TYLKO WY! Owszem nalezy zmienic stosunek do jedzenia. Zapytacie jak? Nikt za was go nie zmieni. WY jestescie odpowiedzialne za to ile jecie i JAK WYGLADACIE. Po co jesc 3 dzisiaj batona? A potem karac sie jedzeniem tylko salaty przez tydzien! Sport jest waszym sprzymierzencem! Po co marzyc o szczuplej sylwetce jesli taka mozna miec? Jesli tylko siedzisz na kanapie ogladasz tv i wcinasz chipsy a przez nastepne dni stosujesz glodowke nigdy nie bedziesz szczupla!

Gość ehm ehm hmmm
nie rozumiem przesłania..zazrdościsz odchudzającym sie?

Gość ajarozumiem
masz racje:) kiedys sie katowalam zeby schidnac ale zrozumialam ze po pierwsze to ma byc dla mnie a nie dla innych po2 nie moge przeciez cale zycie wpieprzac a potem wymiotowac badz sie glodowac ale troche xza pozno to zrozumialam heh lepiej pozno niz wclae badz co badz moze uda sie Pozdrawiam autorke👄

Ja też rozumiem. Według tej osoby nie można raz się odchudzać, a za chwile przestać i znowu sie odchudzać. Trzeba zmienić swój styl życia na stałe aby pozostać szczupłym - a głównym elementem jest ruch :)