Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asega

Ketonal podczas karmienia piersią.

Polecane posty

Witam. Dopadła mnie rwa kulszowa i zaczełam zażywać ketonal.Odstawilam małą od piersi wczoraj ( wzielam 3 tabletki w odstępie 8 godz.), natomiast dzis jedną o 7 rano. Pokarm mi wycieka , odciągnięcie wychodzi mi marnie.Mała ma 8 miesięcy i w zasadzie jest pół na pół- mleko mod. i pierś ( poza obiadkami i owocami) Zastanawiam się czy bardzo jej zaszkodzę karmiąc ją dzis, bo do jutra biust mi nie wytrzyma;) Wiem ,że np. po cesarskim cięciu matki dostają ketonal i karmią . Czy ktoras z was miala doświadczenia z tym lekiem podczas karmienia? Proszę o pomoc!

Gość Karina 21
ja brałam ketanol podczas karmienia piersią lekarz mi go przepisał na bolesne miesiączki

Ketonal przy karmieniu piersią można zażywać w razie konieczności (stosuje się go w szpitalach po cc kiedy mamy karmią piersią). Nie może być stosowany dłużej niż 3-5 dni.

ja brałam ketonal jak po porodzie leżałam w szpitalu wszystkim dziewczyną po porodach jak chciały coś przeciwbólowego to dawali ketonal i wszystkie karmiłyśmy

Serdeczne dzięki wszystkim!!! Czekam aż córa wstanie i ją nakarmię .

Gość gość
k ý

tez dawali mi w szpitalu ketonal,spore dawki ,byłam po cc i normalnie karmiłam dziecko