Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonienonienonie

co robić??

Polecane posty

Gość nonienonienonie

mam pewien problem.. nie mogę normalnie chodzić na jednej nodze, nie wiem co dokładnie z nią jest podejrzewam zwichnięcie i coś tam jeszcze strasznie boli..:( mam skierowanie do urologa, a on przyjmuje..we wtorek!!!! czyli w dzień rozpoczęcia roku skzolnego:/ i co mam robić ?? iść mimo wszystko na rozpoczęcie kuśtykając po drodze czy w ogóle nie iść????? głupio tak nie przyjść :(( i tak pewnie w pierwsze dni nie będę mogła iść ;( masakra nowa klasa, szkoła, nauczyciele, a mnie nie nie będzie:( wszyscy już się ze sobą zapoznają a ja dojdę po jakimś czasie;/ zajebiście, ja to mam pecha w życiu.. naprawde..:( poszlibyście na moim miejscu na te rozpoczęcie idąc jak kaleka?? potrafię tak sztywno trzymać tę nogę i wtedy nie czuję bólu..

Gość to chyba trzecia noga
ja do urologa

Gość nonienonienonie
znaczy się do ortopedy..;p

Gość dzisiaj przyjmuje
psychiatra,jeszcze zdazysz.

Gość nonienonienonie
powyżej--> ej bez takich .. !! naprawdę nie wiem czy iść, a ty mnie jeszcze dobijasz :( Lepiej Ci !!

Gość jak masz
skierowanie do urologa,to moze zastosuj urynoterapie.

Gość nonienonienonie
mam do ORTOPEDY nie urologa

boze dziewcze drogie nie przejmuj sie pierdolami jak ci sie nie chce isc ze wzgledu na noge to nie idz i sraj na nowa klase a jak tak ci zalezy bog wie dlaczego to kustykaj jak kaleka bo szkola najwazniejsza przeciez :O kwestia priorytetow

Gość jezeli ci
zalezy,zeby pojsc,to zastosuj oklady octowe,jeszcze masz dzisiejsze popoludnie i jutro caly dzien. oklady pomagaja na skrecenia i stluczenia,a po rozpoczeciu pojdziesz do ortopedy i juz.