Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na kazdy temat 30

**** 7etapow milosci.Od trzesienia ziemi do szarej codziennosci ****

Polecane posty

Gość Na kazdy temat 30

Etap 1 - TRZESIENIE ZIEMI Widzismy go po raz pierwszy.Jedno spojrzenie,usmiech i czujemy,ze ... to moglby byc ON.Wlasnie TEN facet,w ktoryn gotowe jestesmy sie zakochac.A nawet spedzic cale zycie.Skad to wiemy?Przeciez znamy go zaledwie pare sekund.Wg naukowcow jest wiele teorii zeby to wytlumaczyc : *podobienstwa sie przyciagaja *insytnkt odziedziczony po jaskiniowskich przodkach *szukamy poczucia bezpieczenstwa. Etap 2 -GORACZKA ZMYSLOW Myslimy tylko o nim.TYLKO.Nic innego nie ma znaczenia.Problemy w pracy.Wszystko to co do tej pory psulo nam humor.Naukowcy sa malo romantyczni chyba i twierdza,ze stan zakochania to czysto chemiczna reakcja,ktora zachodzi w naszym organizmie. *feromony,sprawiaja ze na widok jego kreci nam sie w glowie *adrenalina,powoduje ze tryskamy enegria i wyostrzaja nam sie zmysly *oksytocyna,zwiekrza apetyt na seks.Ale choc czujemy sie odlotowo nie mozemy wysylac naszych szarych komorek na urlop.Przyda sie odrobina zimnej kalkulacji: potraktuj ten etap jako poczatek pasjonujacej gry rozkoszuj sie uwielbieniem ktore daruje ci facet pokazuj ze jestes nim szczerze zainteresowana ale nie spiesz sie.Nawet jesli maszysz o bialej sukience,nie mow mu o swoich oczekiwaniach i nadziejach.Kto chce wygrac gre nie pokazuje wszystkich kart od razu. Etap 3-ROMANS CZY MILOSC ? Minely dwa pasjonujace tygodnie i co teraz ? Nabieramy apetytu na wiecej. Trzeba jednak znalesc jakis zloty srodek. *POZWOL ZEBY TO ON NADAL TEMPO W JAKIM ZWIAZEK MA SIE ROZWIJAC. jezeli to jednak jest TO to : JEGO OBECNOSC JEST DLA NAS PRZYJEMNA NAWET PO WIELO GODZINNYCH SPOTKANIACH MOZEMY ZNIESC JEGO ZAPACH KIEDY WRACA Z PRACY CZY JOGINGU ZGADZAM SIE POJSC NA KOMPROMIS AKCEPTUJEMY GO TAKIM JAKI JEST etap 4 - BUDOWANIE BLISKOSCI,( po miesiacu)ale pamietaj zeby : MYSLEC O SOBIE.MIEJ CZAS NA PASJE ITP SPOJRZ NA MEZCZYZNE SPOICH MARZEN REALISTYCZNIE SPEDZAJCIE TROCHE CZASU OSOBNO POMYSL O WLASNEJ PRZYSZLOSCI ETAP 5 BEZGRANICZNA ROZKOSZ PO TRZECH MIESIACACH PRZYSZEDL CZAS NA EROTYCZNE EKSPERYMENTY NO I TERAZ POSZUKAJCIE NOWYCH PIESZCZOT I POZYCJI KOCHAJCIE SIE BEZPIECZNIE WYBIERZCIE SIE RAZEM DO SEKS SHOPU moze cos was zainspiruje POWIEDZ MU O SWOICH FANTAZJACH.ZASKOCZ GO WYSYLAJAC MMS ALBO GORACE MAILE.JEDNYM SLOWEM PRZEKONAJ GO ,ZE LEPSZEJ KOCHANKI NIE ZNAJDZIE, Etap 6 - wspone mieszkanie On narzeka ze prosto do ciebie musi jechac z pracy.Ty denerweujesz sie kiedy w jego lazience nie znajdujesz suszarki do wlosow.POIjawia sie pytanie-czy razem zamieszkac ? czy tego chcemy ? Jesli oboje jestescie zgodni ... RAZEM WYBIERZCIE MIESZKANIE mozliwe ze twoje jest za male dla was obojga.jego jest wieksze ale dojazd z pracy zajmie ci godzine.razem ustacie to co najwazniejsze a moze wynajcie lub kupno ? PODZIELECIE TERYTORIUM ZROBCIE SOBIE MIEJSCE ETAP 7 - sZARA CODZIENNOSC PO MNIEJ WIECEJ POL ROKU z zwiazek wkrada sie monotonia.Znamy az za dobrze jego wady.Po motylkach nie ma sladu.Czy to znaczy ze milosc bedzie nudna > Nie ! Trzeba jednka zbac o zwiazek. ROBCIE SOBIE NIESPODZIANKI.przejmij czasem inicjatywe w lozku :D DAJCIE SOBIE WOLNE.pozwol mu spedzic troche czasu osobno.przez jeden dzien chociazby. ZAZDROSC TRZYMAJCIE NA WODZY nawet jesli on czasem oglada sie za dziewczynami.Dopoki tylko patrzy. JA Z DOSWIADCZENIA NAUCZYLAM SIE ZE O ZWIAZEK NALEZY DBAC.NIE WOLNA SPOCZAC NA LAURACH.NIGDY NIE MOZNA BYC CALKOWICIE PEWNYM MILOSCI PARTNERA.TRZEBA DBAC O SIEBIE NAWZAJEM.I O MILOSC.A BEDZIECIE ZYC DLUGO I SZCZESLIWIE :D

Gość to ja chyba jestem na etapie 5
narazie nie chce myslec o wspolnym mieszkaniu.Boje sie tego ostatniego etapu.zazrosna jeste bardzo.

Gość matylda 26 zgierz
hihi, ja jestem wlasnie na etapie 8

Gość etap 11
idzie za kraty.ma romans z pielegniarka w zakladzie karnym.tak jak w skazanym na smierc :D nie wiem jak sie lkonczy bo nie ogladalam wszystkich czesci :D

Gość hahahhahahahahahahhaa

Gość bezsensu toooooo

Gość ETAP 8 ROZWOD
:D