Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Malibu 997

Saga Zmierzchu

Polecane posty

Kto czytał? Jak wrażenia? Widzieliscie film? Jestem po prostu zakochana w Zmierzchu! Uwielbiam także Kristen Stewart (odtwórczynię głównej roli Belli) i Roberta Pattisona (Edwarda). Saga jest po prostu cudowna!!!! Tych którzy jeszcze jej nie przeczytali gorąco zachęcam!:)

Gość żw
nie skorzystam z Twojej zachęty, bo zauważyłam u siebie tendencję, że to co dla innych jest zajebiste i nie wiadomo jak super reklamowane dla mnie jest kiczem :o

1.ja :P 2.ogolem ok,ale bez rewelacji 3.tak,zjebali bardzo:O 4.kristen steward z wygladu nawet ladna,pattison zaczyna mnie wkurwiac:O:O wole emmeta,rosalie i alice :P

szmira jakich mało :O tania książka dla napalonych nastolatek, na którą szkoda papieru do drukowania :O przeczytałam AŻ 1, 5 części :O cud, że nie umarłam z nudów i zażenowania

Integral Moim zdaniem nie jest ona znowu taka tania... I gdyby była tylko romansidłem dla napalonych nastolatek nie zostałaby okrzyknieta ŚWIATOWYM BESTSELEREM:)

co do filmu: ta laska ma wiecznie otwarte usta wygląda jakby była upośledzona, wydaje mi się być dość mioerną aktorką. pattinson wygląda kretyńsko w tym filmie, wytrzeszcza oczy i straszy swoją płaską mordą. a poza tym wygląda jak gej w tym płaszczyku :O

Gość stara torba
kant, popłakałam się, dobra jesteś :D :D :D

moja droga bestsellerami zostają właśnie łatwiutkie, tanie książki, mądrej książki tak wielu ludzi by nie przeczytało :O

Gość 123...
a ciekawe co by się stało jakby posmarować Edzia samoopalaczem ;D

KANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZABIŁAŚ MNIEE!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D teraz juz nigdy nie spojrze na niego bez wybuchu smiechu,bo przypomna mi sie twoje slowa "jak patrze na niego to mam wrażenie ,ze widze włochatą , spoconą pachę..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość 43355
mi sie tylko pierwsza polowa pierwszej czesci podobala ;/

Ja jestem zakochana w Ailce! Edziu to ciota i ma wystajace czolo :D Bella w ogole rypnięta, do jej wygladu nic nie mam procz tego, ze ma ciagle otwarta gebe :P Ale w Alice jestem zakochana - w jej ksiazkowym charakterze i jej wygladem z filmu :)

W sumie ten Pattison to wcale nie takie bostwo ale w książce jest tak zajebiście opisany:) Alice jest świetną optymistką:) Jacob i Jasper też są nieźli;)

Ja to czytałam i myślę, że urna opowiastka dla małolat, które lubią barbie. Pattison powoduje u mnie odruch wymiotny :o Masakrycznie zekranizowany. :o:o

Nie jesteś sama:P Ja ją też kocham:D heh;) Najlepsze są te jej wizję jak na momen jest nieruchoma np w 3 cz w stołowce:D NIkt nie wiedział co jej jest tylko Edzio sie zaczał smiac:P