Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzastus23

Rustykalny ale elegancki styl w domu - wnętrza

Polecane posty

Witam marzy mi się domek w stylu rustykalnym, wiejskim, nie chodzi mi o typowy stary i babciny,ale chciałabym się czuć jak na wsi. W kuchni marzą mi się ciemno brązowe drewniane szafki kuchenne i na pewno dodatki w kolorach oliwki zielonej i czarnej a także dodatki wina i korkow z wina. Chcę wykorzystac na ozdoby ziola, drewniane deski powiesic na sciene , nie chce jednak przesadzic. Nie wiem jak urzadzic reszte domu aby nie byla typowo nowoczesna i jak wnetrza z ikei- plastikowo przesadnie nowoczesne i kolorowe, ma byc tez przytulna, zadnych blaszanych dodatkow. No i najwiekszy problem mam z wyobrazeniem sobie sypialni. Czy ktoras z Was lubi ten styl? Macie jakies pomysly? Co wykorzystałyście lub wykorzystałybyście w takim stylu- na polskich stronach malo zdjec mozna znalezc a jak sa to wsyztsko podobne.

Gość groszkowa87
A ja szukam właśnie pomysłów na dodatki do takiego wnętrza. Chodzi konkretnie o hol do pensjonatu urządzonego w takim stylu. Myślicie że takie lampy: http://dragonfly24.com.pl/ będą pasować do takich rustykalnych klimatów?

Gość gość
Raz mi jedna na sympatii wstawila slowo rustykalny do zwyklej rozmowy, od razu mi sie nie chcialo z nia gadac.