Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaskooczonaa

a jak zareagowaliby Wasi rodzice?

Polecane posty

Gość to jakies pojebane jest
ale sorry- masz 28 lat!! to juz prawie 30 i sie rodzicami przejmujesz...?.... upps ps co ty tam jeszcze robisz... :/ zenada...

Gość to jakies pojebane jest
TO JEST CHOREEEE ZEBY DOROSLA I TO JAK! :/ OSOBA MIESZKALA Z RODZICAMI I SIE MARTWILA CZY MOZE UPRAWIAC SEX Z CHLOPAKIEM... BRRR w tym wieku juz sie dzieci ma... :/

Gość popieram przedmowcow
ja mam 28 lat- faceta, dziecko... jak mialam 18 nie patrzylam co rodzice na to a teraz to smiac mi sie chce z tego co ty piszesz...no chyba ze sie pomylilam i mialas zamiar napisac 18... :/ masakra jakas...

Gość dlaczego by nie??
hehe no cóż miałam ostatnio sytuacje ,ze mama była bardzo zdziwiona gdy mój brat przywiózł dziewczynę i ta nocowała !!! do mnie jak przyjeżdza chłopak jest do godz.3.00 ;4.00 rano i jedzie do domu .., choć proponowałam mu żeby został , ale nie chciał ..., mam mamę bardzo impulsywną i wybuchową ... chyba przez nią..,:) a tata to nic nie ma przeciwko .., młodzieżowy jest ... i mu raczej to nie przeszkadza!!! więc to zależy od rodziców .., jak są spoko to nie ma żadnych przeciwów ,no ale jak maja swoje zasady seks po ślubie to nawet nie dopuszczają ,że ich kochane dziecko uprawia seks ze swoim partnerem !!! Moja mama mi powtarza ...oddasz sie przed slubem facet nie będzie Cię szanował ...co prawda ja tam w to nie wierze ,jak sie dobrze dobiorą idealnie nie będzie żadnych zgrzytów między nimi ...choć kłótnie są normą ..każde małżenstwo się kłoci ..