Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biały Jaśminek

Bardzo prosze o pomoc.Nie wiem co robic...

Polecane posty

Nie mogę już tego znieść.Czy ja jestem jakaś nienormalna?Podnieca mnie jak mój chłopak śpi,nie mogę przy nim spać bo jak poczuje że on zasypia to od razu jestem tak bardzo podniecona i mam ochotę się kochać.Nie podnieca mnie jak on mnie pieści czy całuje:(.Są na to jakieś leki(nie wiem hormonalne)albo jak to zmienić? Tak się nie da żyć.

Gość bo podnieca cię że jest uległy
wtedy kiedy śpi i możesz z nim robić co zechcesz, bo jest bezbronny. Mnie to też podnieca. Najbardziej podniecają mnie obcy faceci, którzy zasypiają przy mnie jadąc autobusem czy pociągiem. Cholera, zgwałciłabym takiego !!! Mrauuuuuuuuu

Gość ola i tomek
Asienko ,po prostu lubisz ,na spiocha ,to nic złego ,zaproponuj mu ,ze ty niby spisz,a on...

A kto się zna na takich sprawach do kogo mam się zwrócić??Niby to fajne ale nie do końca bo jak zostaje z nim na noc to nie śpię całą noc bo jestem podniecona.Jak w autobusie widzę kogoś śpiącego to też mnie podnieca.

Mój chłopak wie o tym że mnie podnieca jak śpi,jemu to pasuje bo jak jestem tak bardzo podniecona to go obudzę pocałunkami i on mnie też całuje ale w żaden inny sposób się nie podniecam.Ale mam problem bo nie mogę z nim spać bo po takiej nieprzespanej nocy jestem nieprzytomna to jak tu z nim mieszkać?Mamy spać w osobnych pokojach,Nie ja muszę coś z tym zrobić tylko gdzie się udać może jakieś leki są na to?

Gość Może ktoś mi pomoże

Gość asia554 554
Mineły 4 lata a ja dalej sobie nie poradziłam z tym problemem.Podchodzi to pod somnofilie ale nigdzie nie pisze jak to się leczy.nie ma ktoś poyslu?

Gość gość
hej, mam podobnie. już od dawna. Też się podniecam jak śpię z chłopakiem. Tzn. on śpi, a ja czuwam i też za bardzo nie wiem jak mam sobie poradzić z tym problemem...

Gość gość
podaj swojego maila, napiszę do Ciebie