Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i rozczarowanaaaa25555

Brak czulosci i bliskosci ze strony partnera.

Polecane posty

Moze jestem jakas inna ale bardzo lubie sie przytulac i calowac.Otoz.Mam partnera duzo czaasu spedzamy ze soba, widujemy sie codziennie.Ja mam male dziecko i w ciagu dnia caly swoj czas poswiecam jemu.Wiec normalnie porozmawiac czy poprzytulac sie w ciagu dnia nie ma jak.Moj partner czuje ze nie lubi sie przytulac, a ja bardzo to lubie.Strasznie mi tego brakuje.Np. cale popoludnie spedzilsimy razem- bylismy na spacerze.Potem przyslismy do domu.Musialam wykapac, nakarmic dziecko no i utulic do snu.Kiedy mala usnela mielismy czas da siebie.Doslownie 5 min.Siadlam kolo niego przytulilam sie bylo mi tak fajnie a on mowi ze juz jedzie do domu.Masakra.Co mu szkodzilo zostac jeszcze pol h. tymbardziej ze w ciagu dnia niemamy zbyt czasu tylko dla siebie.Denerwuje mnie ta sytuacja.Co mam zrobic?

Gość a czy czasem nie jest żonaty
hm?

Rozmawialam z nim jakis czas temu na ten temat.Ze mimo ze jest z nami bardzo duzo czasu to brajkuje mi bliskosci i czulosci.Mowi ze mnie kocha.Ok.Ja tez go kocham.Ale cche zeby mi to okazal.Dla mnie bliskosc i te ciepelko jest bardzo wazne.Nie mieszkamy razem jeszcze.Ale w weekendy nocuje u mnie.I wczoraj mial nocowac.Ale kolega poprsilgo o pomoc zeby gdzies pojechac wieczorem i pojechal wrocil ok.1 w nocy i zaraz poslismy spac.A rano musial jechac i przyjechal dopiero ok.15.Mowie ze wczoraj sobota nam przeleciala a on no przeciez bylem.No tak tylko przespal sie i pojechal.Co ja mam zrobic?????????

Gość yyyyety
wszystko jasne ON MA KOCHANKE!!!!!!!!

Gość wwww
zostaw gościa , znajdz innego

czasem tak bywa że ludzie się rozmijają w zapotrzebowaniu na czułość... a on zawsze tak ozięble Cię traktował czy od niedawna tak ma?

Kochanke.Ciekawe jak.Jak codziennie od pon- piatku przyjezdza do mnie po pracy.Tak ok.17 i jest do 20-20.30.W piatek zostaje u mnie na noc i w sobote tez.I caly weekend spedzamy razem.

Od samego poczatku tak bylo.Tylko ze myslalam ze to sie zmieni ze moze sie krepuje ale im dluzje to trwa tym jest mi coraz bardziej zle.I mi to przeszkadza.Np. seks.Zawsze po seksie odwraca sie tylkiem odemnie i odrazu idzie spac. ja lubie sie jeszcze poprzytulac, chwilke pogadac i wtedy zasnac.Ale tak nie ma.

Gość tez zzz
bylam z takim 7 mies nie lubil sie przytulac, calowac nic -zero, sexu nie potrzebowal :o nie wiem jak ja wytrzymalam te 7mies nigdy wiecej takiego faceta

No to to jest taki typ człowieka i zapewniam Cię że to się nie zmieni... i teraz pytanie czy kochasz go na tyle zeby się z tym pogodzić czy w którymś momencie nie będzie tak że pojawi sie ktoś kto brakującą czułość okaże i wtedy zranisz obecnego partnera odchodząc lub zdradzając... trudna sprawa...

Napisalam do niego taka wiadomosc na gg.Bardzo duzo o nas myslalam.Niewiem jak mam nazwac to co jest miedzy nami.Zwiazek czy kolezenstwo.Rozmawialam z Toba na ten temat wiele razy ze czegos mi brakuje.Przedewszystkim bliskosci i czulosci.A dla mnie w zwiazku jest bardzo wazne.Dlatego z tego powodu jest mi zle.Dobrze wiesz ze w ciagu dnia nie mamy za bardzo czasu dla siebie bo mam male dziecko i cala swoja uwage skupiam na nim.Ale kiedy mala usnie dopiero wtedy mamy czas dla siebie.Ciagle sie prosze o to zebys mnie przytulil czu dal buziaka.Jak sie przytule to ty sie odsuwasz, uciekasz od tego.Tak jak dzis wieczorem.Bylo mi bardzo przykro.Pokochalam cie i zalezy mi na Tobie ale jeli ma byc tak jak jest dalej to lepiej bedzie jak zakonczymy ta znajomosc na tym etapie.Zastanow sie czego tak naprawde chcesz.I na czym tak naprawde tobie zalezy. Odpisal mi: BEDZIE LEPIEJ KOCHANIE Juz tak mowil i nic nie zmienia sie. I co mam zrobic?Jutro jak przyjedzie przeprowadze z nim rozmowe jesli to sie zmieni skoncze ta znajomosc bo tak dlaej byc nie moze.

up

Ostatnio w swoim zyciu mam ciezki okres.On tego nie rozumie.Wiele razy zostawil mnie sama jak go potrzebowalam.Nawet dzis chcialam zeby zsotal na noc ze niecche byc sama.Olal to.

Gość turkysukaaa
To sie nie zmieni.Przeszlam przez to.IM dluzej tak bedzie tym bardziej bedziesz poirytowana.

Gość ghjkl
uppppppppp