Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka87***

15 latek mnie poderwal, chyba sie zakochalam

Polecane posty

Gość studentka87***

umowilam sie dzisiaj z facetem ktory mnie dzien wczesniej zagadal na ulicy w bardzo odwazny sposob, bylo po prostu niesamowicie... znam go od wczoraj, a caly czas mysle o nim i czekam az znowu sie umowimy, chyba sie zakochalam... problem tylko taki, ze on mi dzisiaj powiedzial, ze idzie do 3 gimnazjum.. absolutnie na to nie wygladalo, bo byl zbyt inteligentny i wygadany, ale sprawdzilam na nk i rzeczywiscie ma 15 lat... a ja mam 22 i ide na 4 rok studiow. nie mowilam mu o tym bo balam sie, ze od razu straci zainteresowanie mna, co mam mu powiedziec? dodam, ze wygladam moze na 19-20 lat i uwazaja mnie za bardzo ladna, podrywa mnie wiele rowiesnikow i starszych, ale w zaden sposob mi sie nie podobaja tak jak on.. co o tym myslicie? dzieki..

Gość studentka87***
up

Gość Hahah pedofilka

Gość yhyhhyhyhyhy
Spotkaj sie i pogadaj i zobacz czy naprawde taki inteligentny:P

Gość Dawaj śmiało
Interesuje Cie opinia innych? Rób to, na co Ty masz ochotę, jeśli chłopak Ci się podoba, to próbuj :)

Gość no to ci powiem
żałosne to co wypisujesz. Poszukaj sobie chlopaka w odpowiednim wieku a nie balamuć nastoletnich chłopców. Jego matka cię powinna za kudly wytargać jak się dowie.