Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

NAJLEPSZA metoda na powiekszenie PIERSI bez operacjii?

Polecane posty

Gość Matrykla1112

Mam wielki kompleks na punkcie moich małych persi:( koleznka polecila mi tabletki Pueraria Mirifica na ich porost podobno sa bardzo dobre. powiedziala tez ze pomoce sa zioła Kozieradka. Czy ktoras z was stosowala te produkty? czy wy tez macie taki problem jak ja? moze znacie jakies sparwdzone metody na wieksze piersi? o operacji niemysle wiec mam nadzieje ze uda mi sie powikszyc je jakimis naturalnymi metodami. Prosze o odpowiedzi bardzo mi na tym zalezy:*:)

Gość krucafuks
1)Przytyc 2) Zaciążyć

Gość baskant
3. kupić biustonosz w dobrym rozmiarze - zajrzyj na forum Lobby Małobiusciastych.

Gość Matrykla1112
ale chodzi m iowieksze piersi a nie wypchany stanik

Gość to masz przerypane
bo dla facetów najważniejsze sa tzytzki

Gość Matrykla1112
kurrr.. a kto mowi z emi tzreba dla faceta:/

Gość Matrykla1112
dziekuje za rady:* zaraz zajrze na podana stronke

Gość malgonia1985
tylko że czasem trzeba się rozebrać a tego żaden biustonosz nie załatwi... trochę mnie wkurza już to pisanie o stanikach źle dobranych bo nie liczy się sam efekt w zakrytej bluzce tak to ja mogę zalożyć mega wielki push up i wypchać go skarpetkami tylko to wcale nie sprawi że piersi takie zostaną jak go zdejmę... a dla mnie to akurat jest najważniejsze

..ja sie łudziłam , ze po ciaży bede miala większe....a tu cąłkiem inaczej sei stało....bardzo szybko schudłam (w 1,5 m-ca 25 kg), karmienie piersia 20 m-cy zrobiło swoje i moje piersi są gorsze jak wcześniej...,teraz wolałabym wrócic do popzredniego stanu,a le sie nie da...tez usłysząłam od ginekolog, ze wyjściem jest antykoncepcja albo utycie...ale to dla mnie zande rozwiazanie...chyba trzeba zaakceptowac siebie i tyle....

Gość $#^%$&^&**&*
tabletki anty🖐️ mi powiekszyly sie w trakcie brania pierwszego opakowania choc powiem szczerze podobaly mi sie mniejsze, ktore mialam przed tabletkami

Gość malgonia1985
ja brałam pigułki przez jakieę 7-8 lat od chyba 16 roku życia a skoro tu zajrzałam to znakiem tego wcale nie działają tak rewelacyjnie zdecydowałam się na kurację puerarią póki co biorę 10 dzień 2 tabletki dziennie po 500 mg i juz widzę że piersi są jędrniejsze i bolą mnie tak jak kiedy byłam nastolatką... o jakimkolwiek wzroście jeszcze mówić nie można ale za miesiąc dam wam znać czy cokolwiek drgnęło z moim biustem po tych tabletkach... póki co wyglądają tak jakbym miała okres więc jak na 10 dni to efekt jest zadowalający

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

Ja od bardzo dawna marze o większym biuście. Jednak zawsze bardzo bałam się operacji i skalpela. Niedawno jednak dowiedziałam się o metodzie macrolane która dostępna jest w IQ Medica i stwierdziłam, że jest to najlepsza metoda dla mnie.

Gość Zośka

Też nie zdecydowałabym się na implanty, ale dowiedziałam się o powiększaniu z użyciem własnej tkanki tłuszczowej i pomyślałam że to może być dla mnie. Zabieg robiłam u Pabiańczyka w klinice w Krakowie i moja radość była tym większa, gdy okazało się że to może być wykonany w znieczuleniu miejscowym. Także polecam jak ktoś się boi skalpela i narkozy

Gość Magda

Znajdź porządnego chirurga i umów się na konsultację. Jest wiele metod powiększania biustu, nie tylko chirurgiczne, chociaż najlepiej robić takie rzeczy u chirurga plastycznego bo najbezpieczniej. W Krakowie przyjmuje dr Boligłowa, umów się, pogadaj i jak się dowiesz co i jak to sama podejmiesz najlepszą dla Ciebie decyzję