Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninat

dużo ptań

Polecane posty

Gość ninat

Czy w czwartym, piatym tygodniu ciązy widać już większy brzuch? A czy pare dni po stosunku ma prawo wystąpić miesiączna, przypuścmy, że doszło do zapłodnienia, to ma prawo być okres, czy już miesiączki raczej byc nie powinnio? A czy w czwartym, piątym tygodniu występują jakieś wyjątkowe objawy? bo mnie tylko poboli od czasu podbrzusze i mam dużo śluzu i mam wzdęcia, i być moż one mnie mylą. Czy stosunek płciowy może przyspieszyć okres?

Gość pomocna dłoń26
1. w 4/5 tygodniu brzucha jeszcze nie widać. Możesz mieć wrażenie że jest większy, opuchnięty bo wówczas macica się rozpulchnia. Brzuch zaczyna widać ok. 3-4 miesiąca 2. Jeśli jesteś w ciąży, to miesiączki już nie ma. To chyba normalne! W szkole podstawowej tego uczą. Oczywiście zdarzają się bardzo rzadkie przypadki, ale to raczej krwawienia a nie typowy okres 3. objawy w 4-5 tygodniu mogą wystąpić ale nie muszą. Zazwyczaj są to: brak okresu, senność, zmęczenie, zwiększone łaknienie, podwyższona temperatura ciała, ból brzucha, wzdęcia. Stosunek płciowy jeśli jesteś w ciąży nie ma wpływu na okres. A dlaczego nie zrobisz testu?

?? czesto brzucha nie widac nawet w 4 miesiacu, w 5 zaczyna sie zarysowywac..

Gość pytaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z tą miesiączką jesli jest się w ciązy to raczej nie takie żadkie przypadki ja osobiscie znam wiele kobiet ktore miały jak one to twierdziły bo w majtki nie zaglądałam,że to był normalny okres

Gość ninat
zrobie test, tylko troche się boję, typowe:) No własnie dlatego pytam z ta miesiączką, bo naczytałam sie w internecie o takich przypadkach co okres się pojawił w ciązy, ale jak dla mnie to jest bardzo niebezpieczne. hmm, musze i tak zrobić test, chociaz jutro mam termim miesiączki, no zobaczymy:) dziękuję

Gość ninat
aha i dodam jeszcze!:) że ten okres który pojawił się tydzień po.. no miłosci:), był normalny, czyli trwał 6dni i był obfity, tyle że aż tak nie bolało, bo zawsze miałam "bolące" okresy, a czy to mogło byc przyczyną, ze już nie jestem dziewicą, no wiecie o co chodzi:)

Gość pomocna dłoń26
Założę się że nie jesteś w ciąży :) Pewnie miałaś już dni niepłodne - więc spokojna głowa. A te objawy które czujesz uroiłaś sobie ze strachu w głowie :)

Gość ninat
Obyś miała racje:). Straszna panikara ze mnie, prawie po każdej lekcji biologii gdy omawialiśmy jakies choroby, lub (co gorsza) pasozyty, miałam wszystkie objawy:D. Odezwę się jutro i wszystko zrelacjonuję, dziękuję ci za odpowiedzi, bardzo mnie uspokoiłaś:). Zresztą z tego stresu, okres może mi się spóźnic. za co ja jestem taka znerwicowana:)

Gość ninat
jak narazie cisza... ale boli tak jak bym juz miała okres, bolą plecy i brzuch, ale nic nie ma... musze dać sobie czas, co ja taka niecierpliwa jestem:)