Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość this is how

to koniec mojego zycia

Polecane posty

Gość Co oznacza twoj nick
?

Gość Nie ty opierwsza droga
Wczesniej pisalem do autorki z tego nicka i taki zostal a triocyhe sie pomylilem bo duzo wypilem

Gość Nie ty opierwsza droga
Dob ra idse sobie stad pierdolplie to wszystko mm nadzieje ze moja miosc chociaz mi sioe przysi nasze wspomnieni asjedyne dni w moim zyciu kiedy bylem szczesliwy nigdy ich nie zapoomne, a ja beede kochal zawsze i oddam za nia zycie jesli trzeba bedzie ona jest taka wspaniala nie moge juz przepraszam

"to koniec mojego zycia" - czy ty czsem nie przesadzasz?? To tylko facet, nie ma czego zalowac, zreszta po tym co piszesz to jakos nie specjalnie mu na tobie zalezalo :O

Gość mojego tez koniec......
😍

Gość this is how
nie ty pierwsza droga skoro Cie zostawila dla innego to nie ma co płakać :O magiczny karp tak, bylismy ze soba 2 lata ale zawsze mamy o czym rozmawiac ogólnie to nie nudzi mi jak nawet siedzimy i nic nie robimy ale jemu sie ostatnio coraz bardziej nic nie chce i tylko by spał a jak ma cos innego do zrobienia to zaraz leci jak na skrzydłach gtjuk przykro mi :( wiadomo jak to zaufaniem, jesli raz zostanie stracone to później ciezko odzyskać :( dupcia marzenie tez mi sie tak wydaje ale on mnie ciagle omamia slodkimi slowkami i czuje sie manipulowana :O

Gość mammamiaa
do autorki - stara juz jestem i doswiadczenia zyciowego tez troche mam, i zwiazkow niedudanych tez za soba kilka i oto czego mnie to nauczylo: 1. najwazniejsze - nie wolno poswiecac sie dla faceta!!! jakbys sie czula gdyby facet ktorego pokochalas nagle zerwal wszytskie znajomozci i chcial spedzac czas tylko z toba? uwiazana! dusilabys sie w tym zwiazku!! 2. facet cie pokochal taka jaka bylas, nawej jesli mowil ze nie lubi twoich znajomych to trudno, bral cie z calym dobrodziejstwem inwentarza i musi uszanowac twoje prywatne zycie 3. nawet bedac baaardzo zakochana musisz miec swoje prywatne zycie i sprawy, swoich znajomych z ktorymi tylko ty sie spo0tykasz choćby nie wiem jak zazdrosny byl ukochany 4. Badz twarda i zdecydowana a nie uginaj sie pod kazda jego prosba, jak masz plany a on nagle wyskakuje z jakas propozycja - nie zmieniajh swoich planow, on musi nauczyc sie szanowac ciebie i twoje decyzje 5. Wszystko powyzsze stosuj z umiarem, bez przesady. Milosc jest piekna i potrafi dawac satysfakcje przez dlugie lata ale tylko gdy pozostajemy soba, zachowujemy swoj "kregoslup" a nie zrastamy sie z druga osoba jak bliznieta syjamskie :) Gdy nastepnym razem sie zakochasz to pamietaj o tym co napisalam a bedzie dobrze :D Jeszcze jedno: jesli facet nie chce uszanowac twojego zycia, znajomych, wczesniejszych planow, i chce cie na sile zmieniac i "wychowac" pod swoja wole to znaczy ze nie jest ciebie wart, a zycie z nim nie bedzie latwe...

Gość sluszne stwierdzenia
..milego dnia:)

Gość A co oznacza this is how
Autorko? :)