Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgfutrujtrjgfj

Macie WSPÓLNE zainteresowania?

Polecane posty

Gość hfgfutrujtrjgfj

macie ze swoim partnerem wspolne pasje, hobby?

Gość piekna ateistka
mmm... niech pomysle ... oboje lubimy sport i razem chodzimy na silownie albo biegamy ... poza tym nie za bardzo. a dlaczego pytasz? :)

Gość mona lisaa
tak jakby, studiujemy jeden kierunek- to jako ansze zainteresowania, reszta raczej sie nie pokrywa

Gość samantha foxx
rozmawiamy na WSZYSTKIE tematy, a naszym wspólnym hobby jest kłócenie się dla sportu :D potyczki słowne, dzięki którym ćwiczymy żywość umysłów i błyskotliwość :P po każdej kłótni ten kto przegrywa daje buziaka zwycięzcy :D wspólnie oglądamy filmy komediowe, kryminalne i thrillery ;) chodzimy też na basen - on świetnie pływa, a ja tylko rekreacyjnie, ale zawsze dobrze sie bawimy :) razem gotujemy, zmywamy naczynia i robimy w ogródku różne rzeczy.. poza tym w domu sprząta on, bo lubi :) a ja piore, prasuje, robie zakupy i nakrywam do stołu dekoruje dom, bo mam lepszy gust :D

Gość no ja zmoim nie mam za duzo
wspolnego.. ja spokojna on nie bardzo.. on lubi sport ja no tak sobie.. on lubi swoich kolegow ja ich nie nawidze..:P zaraz zadacie pytanie to po co z nim jestem otoż kocham go i zawsze znajde jakis temat .. a lacza nas wspolne kłotnie o byle co :) pozniej godzenie sie , tak godzenie jest najprzyjemniejsze:D

Gość hfgfutrujtrjgfj
ale pomijajac wspolne obowiazki jak ktos wyzej wymienial. Mam na myśli cos, co robicie w wolnym czasie poza praca, nauka, sprzataniem, gotowaniem itp. Pytam bo... chciałabym mieć jakas pasje ze swoim chlopakiem. Jestesmy razem ponad 4 lata i malo rzeczy robimy wspolnie... mamy o czym rozmawiac, ale to co robimy razem jest takie zwyczajne codzienne (np gotowanie, ogladanie filmów) Chcialabym aby bylo cos w co razem bysmy na maksa sie wkrecili :)

Gość do autorki topicu
to jest proza życie ....

Gość mona lisaa
niewiele par ma jakies wspolne zainteresowanie- ale sa takie nie wymagajace "wysilku" czy wiedzy. moze to byc chodzenie po gorach, wspinaczka skalkowa

Gość onaa ta wyssnniona
no to ja polecam góry - my jestesmy jakby z dwoch roznych swiatow a to wlasnie taka nasza wspolna pasja :-) albo wersa exclusive ;) - nurkowanie - rewelacyjna sprawa dla pary :)