Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sashaaaa

Pytanie o gg-pilne!!!

Polecane posty

Gość sashaaaa

znajomy blokuje mnie na gg...a nie wiem czemu bo sie nie poklocilimsy ani nic....jak spytalam dlaczego to twierdzi ze on nic nie robi,że rzadko jest na gg itp.- wiem ze kłamie,bo wchodzi codziennie na gg.........najdziwniejsze jest to ze blokade raz mam np.jeden dzien...potem jeden nie mam i znowu mam........czy możliwe jest aby gg samo jakos sterowalo i regularnie mnie blokowalo czy tylko ta dana osoba ktora mnie blokuje...moze mnie blokowac i odblokowywac???????on robi z siebie idiote i udaje czy co?:-o

Gość sashaaaa
ze mnie nie-chyba z siebie:-o

Gość sashaaaa
jakie haslo?

Hej,onchyba po prostu wlacza status "nie przeszkadzac" sloneczko z czerwonym minusikiem :P

Gość marichuy
To na pewno jego sprawka,chyba Cię nie lubi

825 tyle wyświetleń założę się ze kobiety CI zazdroszczą :o wydaje mi się ze córeczka dziwnie jest ułożona jakby z boku? czemu nie na środku?

Gość malutka gaga
co za palant...jak mam na to reagowac.....????bo nie wiem....udaje kretyna ze to nie jego sprawka.....

Zloty, faktycznie, ie zwrocilam uwagi, ze az tyle razy ja ogladali :D A moze i byla jakos na opak ulozona,ale to bylo w 13tc, gdzie mala miala mnostwo miejsca :)

Gość malutka gaga
napisac mu cos jeszcze czy moze lepiej tez bloczka wrzucic?:)

wszystko dobrze z płodem? nie jedz białego pieczywa jest zakazane tylko razowe, cieszysz się bardzo ze urodzisz? Mąż często głaska i całuje po brzuszku? :P ;)

Gość sashaaaa
sashaaa i malutka gaga to ja:-D

Autorko, jestes pewna ze Cie zablokowal? Moze wlaczyl status "nie przeszkadzac", masz nowe gg?

Zloty :) Chyba zmieniamy temat topicu, autorka sie wkurzy:D Z plodem wporzadku. A tatus tuli sie do malutkiej :) Ciesze sie,bardzo sie ciesze, moze nie tyle z samego porodu bo to podobno nie przyjemne,ale z tego, ze bede miec mnie i partnera w jednym :)Po prostu moja dziewczynke :D

Możemy pisać mnie wszyscy bardzo lubią :P ;) :) :) :) Mam śliczna siostrzenice!!!!! Najmądrzejsza jest na świecie!!!!! Mała zalotka! ❤️ Nie łykaj żadnych witamin w tabletkach.

Najlepiej jak dostaniesz znieczulenie i będziesz mogła sobie podczas porodu sama dawkować :) :)

Ostatnio widzialam topic, ze Ty i przerwa jestescie nie lubiani :P Przerwie to sie nudzi cale wakacje i zaklada debilne tematy, ale Ty jestes sympatyczny :) Biore tabletki z witaminami, mam bardzo slaba krew. Ba,anemie mam...

Ja chce jak prawdziwa Matka Polka :D Bez znieczulen, cesarekna rzadanie i takichtam :) Chyba,ze koniecznosc...

Dianko 🌻 Tak, jestem bardzo miły i spokojny :) :) :) Dziękuję 🌻 Moja siostra była w ciąży to na szczęście troszkę mnie posłuchała !! natłukłem jej do głowy zero słodyczy, TABLETEK!!!!!(szczególnie niebezpieczne) białej mąki, ograniczyć mięso. dziewczynka jest okazem zdrowia!!!! lekarz bardzo zachwalał zero komplikacji podczas ciąży i teraz!!! Skarbenku mogę CI pomoc i anime zlikwidować na dniach, córka Twoja potrzebuje wartości odżywczych i zabiera Tobie stad anemia. Jedząc np: białe pieczywo tylko pogarszasz Swój stan :o :(

Tabletek zadnych nie biore (procz wskazanych przez lekarza), tylko witaminy dla kobiet w ciazy. Staramsie jesc naprzemiennie pieczywo :) Teraz jest lato i jem duzo swierzy wowocow i warzyw.Dawaj ta magiczna diete cud na powstrzymanie anemii :D

Nie mam wskazan jak narazie do cesarki, dziecko ulozylosiejuz glowka w dol, po co mam planowac porod? Chce urodzic naturalnie. Wiem,ze bedzie bolec, ale nic nieporadze :D Slyszalam rozne opinie na temat znieczulen, ze omamiaja dziecko. Czysta natura :D

Siostrzenica zdrowa nic nie zaszkodziło znieczulenie. Słonce moje zapisałem meila :) odezwę później wieczorem :) :) żadna dieta cud, anemia jest wynikiem kiepskiego odżywiania, mało dostarczasz wartości odżywczy.Nie wolna barć witamin!!!! to niebezpieczne dla zdrowia ale jestem pewien ze Ciebie nie przekonam jak po tygodniu wyzdrowiejesz to obiecujesz ze tabletki wyrzucisz! muszę spadać Miłego dnia 🌻