Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia32521241

MATKA MNIE DOLUJE. CO ROBIC?

Polecane posty

Gość Sylwia32521241

Nie wiem co ja takiego robie, ale matka cały czas ma do mnie pretensje, mówi , że jestem tempa.. głupia jak but , ze nie umiem sie do nikogo odezwac. Kiedys mowila, ze jestem gruba, chociaz BMI niby idealne teraz schudlam 3kg i ma pretensje , ze wygladam chudo :/ czasami mnie bije, nie mowie , ze jestem bez winy, bo czasami jak na mnie krzyczy za byle co 10minut to powiem "zamknij sie" bo inne argumenty do niej nie przemawiaja. Wiem , ze robie zle , ale co mam zrobic juz nie wiem? Teraz ide do 1 klasy szkoly sredniej i ostatnio mi powiedziala "to nie jest gimnazjum tam to sie dopiero wysmiewaja" wogole czuje sie jak smiec jak tak mowi do mnie i jak ja mam ja szanowac jezeli ona mnie nie szanuje . Traktuje mnie jak najgorsza.. czesto tez mnie ignoruje, ojciec tak samo mowie cos do nich , a oni nawet nie zwracaja na mnie uwagi.. potem powtarzam to pare razy i poprostu ide , bo juz sie do tego troche przyzwyczailam :/ rozmawialam z matka o tym duzo razy , ale ona mowi , ze sobie to wszystko wymyslam.. Pomozcie co robic?? Mam mase kompleksow przez to :(

Gość Sylwia32521241
chyba skocze z mostu :(

Gość Sylwia32521241
to nade mna to podszyw ^^

Gość Sylwia32521241
trzeci wpis tez nie jest mój :(

wybaczyć i przeprosić ja ze sie jest (że jestem tempa.. głupia jak but , ze nie umiem sie do nikogo odezwac.) chciałbym zobaczyć jej minę jaka zrobi