Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaluuna

mam taki problem

Polecane posty

Gość lalaluuna

ja i moj chlopak mieszkamy daleko od siebie w wakacje widzielismy sie okolo 6 razy (przyczyny niezalezne od nas) i chodzi o to ze jestem strasznie zazdrosna ze on chodzi na imprezy bezemnie (jest mi przykro bo jak jestesmy razem to graniczy z cudem zeby gdzies go wyciagnac) a kiedy mnie nie ma idzie i chleje! i co ja mam sobie o tym pomyslec. jak powiedzialam mu ze mi to nie pauje bo ja nigdzie bez niego bym nigdy nie poszła to kazal znalezc mi innego faceta który bedzie znosil całą tą sytuacje (to ze sie nie widujemy) i powiedzial ze robie z niego cierpietnika przez to ze ja nigdziie nie wychodze to on tez nie moze... I CO JA MAM KURWA ZROBIC JUZ MI SIE NAWET O TYM MYSLEC NIE CHCE... MAM PO JUTRZE EGZAMIN A NIE MAM GŁOWY ZEBY SIE CZEGOKOLWIEK NAUCZYC

Gość jak tak mozna*
zostaw go

Gość a jestes pewna że to w ogóle
twój chłopak? Bo mnie się wydaje, że to kolega, do którego coś poczułaś i tyle. Jak można nazwać kogoś "mój chłopak", skoro praktycznie się nie spotykacie?

Gość Aska-Aa
"...to kazal znalezc mi innego faceta który bedzie znosil całą tą sytuacje (to ze sie nie widujemy)..." Powiedzial ci wyraznie, co masz zrobic. Wiec nie rozumiem, nad czym jeszcze sie zastanawiasz? Tobie nie pasuje, ze on sie bawi bez ciebie, jemu nie pasuje, ze robisz mu o to jazdy...Ten zwiazek sie nie utrzyma, wiec szkoda twojego czasu. Przykre, ale prawdziwe. Trzymaj sie

Gość lalaluuna
od ponad roku moj chłopak tylko ze normalnie to my razem mieszkamy w akdemiku a co do wakacji to jest długa historia zwiazana z moimi rodzicami którym sie to wszystko nie podoba

Gość lalaluuna
przeprosilam... nie jestem kurwą a mimio to powiedzial jak powiedzial

Gość lalaluuna
up

Gość Kaaaaska
On cie olewa, a ty przepraszasz?????????????????????? No nie mam slow...

Gość lalaluuna
no to co ja mam zrobic

Gość krzywezeby
tak zeby bylo dobrze :)

Gość lalaluuna
up

Gość lalaluuna
tylko ze nie mam całkowicie do tego głowy, usiade nad ksiazka czytam a mysli są zupelnie gdzie indziej

Gość Zinnk-a
Dziewczyno, wez sie w garsc i przestan mazgaic!!! ZADEN facet nie jest wart tego, aby zawalic przez niego studia. A juz na pewno nie taki, ktory cie zle traktuje. Nie ma na to dobrej recepty, ale musisz sie zmobilizowac, bo nauka to twoja przyszlosc. A z tego co czytam - ten facet na pewno twoja przyszloscia nie jest. Do nauki! A jego olej:)