Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylla

BOJĘ SIĘ ZACZĄĆ UPRAWIAĆ SEKS Z MOIM FACETEM

Polecane posty

Gość leylla
MAM 27 lat dziewica nie powiedzialam mu o tym ze nie spalam z nikim ale on sie domyslil oczywiscie pieszczoty jak najparddziej , petting zaspokajam go oralnie ale boje sie pierwszego razu nie chce brac tabletek antykoncepcyjnych

Gość MMMery
Długo jesteś z nim? A co do antykoncepcji to poproś go żeby włożył prezerwatywę...

Gość leylla
jestem 2 lata , glupio mi nawet przed nim ze z nikim sie nie kochalam a on tak a prezerwatywa jak peknie ?? mozze jakies plyn plemnikobojczy kocham go i chce to z nim zrobic

Gość 1234567.......
skoro nie chcesz tabletek to zadbaj chociaż o to żeby facet miał prezerwatywę :) mam nadzieję że nie wierzysz w te bzdury że za pierwszym razem nie można zajść w ciążę boisz się pierwszego razu ze względu na ból czy to że nie bierzesz tabletek bo tak nie do końca zrozumiałam ?

Gość 1234567.......
no skoro Ty nie chcesz tabletek on też ma schizy że prezerwatywa pęknie to proponuje wstrzemięźliwość :) dziewczyno masz 27 lat i jak tak dalej dobijesz do 40 a seksu będzie zero idź do ginekologa i zacznij brać tabletki ale i tak przez pierwszy miesiąc ich brania każdy z lekarzy zaleci Ci dodatkowe zabezpieczenie w postaci prezerwatywy

Gość leylla
przeerwatywa owszem co do tego to sie zgadzamy z chlopakiem, ale oprocz jej to moze jakisi plemnikobojczy plyn ?? tabletek nie chce przyjmowac bo sa szkodliwe

Gość bojabojaboja
"tabletek nie chce przyjmowac bo sa szkodliwe" - bzdury. Wejdź na forum o antykoncepcji, kobiety biorą po kilka lat pigułki, a potem zostają szczęśliwymi mamusiami. Ale pomijając już to, to jak masz się za każdym razem kochać w strachu, że gumka pęknie, to odpuść sobie, bo przyjemności to Ty z seksu mieć nie będziesz.

Gość leylla
kto doradzi prosze doswiadczonych

Gość gość
Rzadko pęka prezerwatywa podczas stosunku. Więc jeśli masz obawy możesz też wziąc tabletke i będzie ok .

Gość ktoś111
"boję się zacząć uprawiać seks z moim facetem" a z nie swoim ti się nie boisz?