Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Jeśli tak źle to ujął co miał na myśli, że wychodzi zupełnie co innego niż chciał powiedzieć, to już jego wina, natomiast ewidentnie kłamie w kwestii tego jak długo jest na kafeterii. Jest od kilku lat, przynajmniej tak wynika z pierwszego nicku pod jakim go znam, bo może być dłużej niż tamten nick wskazuje, bo to nie jego pierwszy nick może być. Jak tu teraz w cokolwiek wierzyć i ufać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu Nie mogę spać a zaraz muszę wstać kùrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Jeśli tak źle to ujął co miał na myśli, że wychodzi zupełnie co innego niż chciał powiedzieć, to już jego wina, natomiast ewidentnie kłamie w kwestii tego jak długo jest na kafeterii. Jest od kilku lat, przynajmniej tak wynika z pierwszego nicku pod jakim go znam, bo może być dłużej niż tamten nick wskazuje, bo to nie jego pierwszy nick może być. Jak tu teraz w cokolwiek wierzyć i ufać? Ty tak nie serio nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Spoko, sorki,.ja hejtowalem bo najezdzalas na Klaudiusza, ale w sumie mam wyjeebane juz, co ja sie bede mieszal.w cudze sprawy Szkoda zycia na hejtowanie xD W sumie wolalbym zapomniec o katiuszka.i klaudiusz, tak jak mi pisalas i znalezc sobie inny obiekt westchnien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BożaOdbytnica napisał: Ty tak nie serio nie? A coś więcej, czy coś Cię blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja dopiero na 6:30 bo darmowe sniadanie w health centre, nie moge tego przeoczyc xD Edytowano 2 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A coś więcej, czy coś Cię blokuje? Zatwardzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BożaOdbytnica napisał: Nie mogę spać a zaraz muszę wstać kùrwa Masakra najgorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu A ja tylko w domu mogę takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: Zatwardzenie To trzeba było poczekać i dopiero startować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ja w sumie moge zjesc sniadanie a potem dalej isc spac Ale w swiatyni sikh dobry lunch daja za darmo o 11 i tez wole isc. Trzeba jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: To trzeba było poczekać i dopiero startować. Wez nie pjerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, monsieur1 napisał: Spoko, sorki,.ja hejtowalem bo najezdzalas na Klaudiusza, ale w sumie mam wyjeebane juz, co ja sie bede mieszal.w cudze sprawy Szkoda zycia na hejtowanie xD W sumie wolalbym zapomniec o katiuszka.i klaudiusz, tak jak mi pisalas i znalezc sobie inny obiekt westchnien Najlepiej te obiekty niech nie będą z kafeterii i będzie dopsz. Albo sam sobie bądź obiektem westchnień bo randomy z internetu to dangerous Game Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, libi sztisel napisał: Trochę mój kolega nie chcual mnie wdrożyć co tam jest takiego strasznego gorszego już w tinderze nie wiem też co jest na Tinderze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ja dawno z zadna dziewczyna nie pisalem masakra, najgorzej jak czlowiek by popisal, a nie ma z kim i kazdy ma cie w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nie wiem też co jest na Tinderze xD Jak ty już statusiales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu A wy dalej tindery związki i inne guwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: Wez nie pjerdol Cisza nie pomorze, jak będzie miało wyjść to wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, libi sztisel napisał: to gdzie siedzisz jakies discordy wykopy? discord xD ale nie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Jeśli tak źle to ujął co miał na myśli, że wychodzi zupełnie co innego niż chciał powiedzieć, to już jego wina no litosci typ lubi popic i literki miesza a ty takie wymagania kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: A wy dalej tindery związki i inne guwna Bo jesteśmy guwniani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu tera u was siedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: discord xD ale nie tylko Ale jesteś tajemniczy powiedz starej ciotce . Tu mnie chcą obywatelstwa zabierać to może znajdę nowych psiapsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu A w realu jakie mam miec obiekty, jak ja z zadnymi kobitami nie rozmawiam xD A o polce to w ogole moge sobie pomarzyc xD Co mam ciapatke albo angielke poslubic? Serio? A ja z Polski ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Jak ty już statusiales nigdy tam nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Cisza nie pomorze, jak będzie miało wyjść to wyjdzie. A jaka pogoda na Pomorzu obecnie bo mje to interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, wuj boży napisał: no litosci typ lubi popic i literki miesza a ty takie wymagania kobieto Z rana w pracy popija? A to bycie tutaj rok, a nie kilka lat, to też kwestia pomylenia literek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu To ty stara jestes krejzi? Myslalem, ze 35 max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libi sztisel napisał: Bo jesteśmy guwniani No i chùj tu zawsze człowiek się czuje na miejscu nawet daleko stont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: A jaka pogoda na Pomorzu obecnie bo mje to interesuje Raczej bryza lepsza niż w kibelku przy zatwardzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach