Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasfasfa

Jaki tusz do drukarki?

Polecane posty

Gość fasfasfa

Mam drukarke samsung ml 2010 PR i musze zakupic do niej tusz. Nie znam sie na tym :) co mam ze soba wziac zeby kupic odpowiedni tusz. Pojemnik po tuszu? Czy spisac jakis numer z tej drukarki :D z góry dzieki za info

Gość cube
do modelu który podajesz należy kupić toner toner ML-2010D3 jest dość drogi, dlatego polecam zamienniki, na sklep.doktortusz.pl dostaniesz bardzo dobre zamienniki do Twojej drukarki, jakość wydruku nie różni się praktycznie niczym od oryginałów..sama korzystam już jakiś czas z tego typu tonerów i dzięki temu zaoszczędziłam sporo na eksploatacji

Gość rosyxxy
ja polecam zakup zamienników, są dużo tańsze a tak samo wydajne i dobre jak oryginały.

Gość gość
Praktycznie na wszystkich branżowych forach użytkownicy drukarek zgadzają się z jednym stwierdzeniem. Zamiennik do drukarki z oryginalnego, sprawdzonego źródła jest tak samo jakościowy, jak oryginalne materiały eksploatacyjne, dlatego nie warto przepłacać. W www.profibiuro.pl masz spory wybór tonerów. Zawsze, jak od nich zamawiałem to następnego dnia już miałem tonery do drukarek. Na Opineo, Ceneo i Allegro mają praktycznie 100% pozytywnych opinii. Poza tym im więcej zamawiasz, tym mniej płacisz. W przypadku prowadzenia biura współpraca bardzo się opłaca.

Gość kacha34
Najlepsze są oryginały, ale one niestety kosztują. Jeśli chcesz korzystać z oryginałów i nie płacić za to dużo to wybierz jakiś model Epsona z systemem ITS. Grosze pojemniki z tuszem do tych drukarek kosztują. I fajne promocje zawsze mają. Teraz za zarejestrowanie kupionego sprzętu producent przedłuża gwarancję do 3 lat.

Gość seba838
Pewnie, że tylko oryginały. Tym bardziej, że są na rynku chociażby te wspomniane Epsony, do których tusze są tak tanie. A co do promocji na ten sprzęt to do końca czerwca obowiązuje jeszcze ta http://www.epson.pl/msoffice - dają na rok klucz do subskrypcji pakietu Microsoft Office 365 Personal.

Gość gossipgirll
Generalnie dawniej drukowałam na tuszach oryginalnych i to był błąd ponieważ za dużo pieniędzy na to szło któregoś dnia ze sklepu https://dobretonery.pl/ postanowiłam zamówić o połowę tańsze zamienniki i okazało się, że jakość druku jest taka sama więc wybór jest prosty - lepiej oszczędnie i na zamiennikach.

Gość Mireelna
ostatnio szukalam do xeroxa zamiennika i powiem wam ze nawet na allegro nie bylo go a na dobretonery.pl tak, takze super sklep, tania wysylka, zamienniki bardzo dobre, uzytkuje juz ponad tydzien i jakosc jest taka jak byc powinna:)

Gość gość
Nie rozumiem czemu tak odradzacie zmienników. Jeśli kupuje sie dobrej jakości zamienniki nie ma opcji żeby drukarka nie działała. Od jakiegoś czasu kupuję na https://allebiuro.pl i pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten sklep

Gość nastex
W sumie to nie znałem sklepu https://dobretonery.pl/ jednak tak teraz patrze są zamienniki do mojego modelu drukarki i chyba zdecyduje sie na kupno, bo po co przeplacac skoro mozna oszczedzic? Tylko pytanie czy zamienniki na pewno sa bezpieczne i nie zepsuja mi drukarki?

Gość vanbuuuren
Po zuzyciu oryginalu nie warto wkladac kasy w kolejny taki.. lepiej kupic zamiennik i miec w kieszeni przynajmniej polowe pieniedzy jaka bysmy zaoszczedzili wybierajac zamiennik wzgledem oryginalu.. na prawde nie ma sensu przeplacac a w efekcie ostatecznym dostajemy ten sam produkt. @nastex poleca fajny sklep, dobrze opisane zamienniki do drukarek

Gość EndrjuX
tak jak kolega wyzej @nastex swietne zamienniki, od miesiecy kupuje tylko u nich i nigdy sie nie zawiodlem, mozna powiedziec ze jestem ich stalym klientem:D, bez problemu drukuje, tuszu jest tyle samo co przy oryginalnym tonerze a jedynie wiecej pieniedzy w portfelu;)

Gość studio gentis
Ktoś wyżej już o tym sklepie pisał, więc tylko się podłącze. https://dobretonery.pl/ jest sklepem z tonerami i zamiennikami z którym współpracujemy o lat, sprzedawane przez nich produkty są wysokiej jakości, dodatkowo sam sklep działa bez zarzutu i zawsze dotrzymuje terminu wysyłki produktów. Jako stały klient, jak najbardziej polecam :)

Gość gość
Sprawdź też na www.darodruk.pl. Znajdziesz tam wiele dobrej jakości tuszy do drukarek w przystępnych cenach.

Gość karliss
Złożyłem zamówienie w sklepie https://dobretonery.pl/ i jestem bardzo zadowolony. Do mojego HP zamienniki sprawdzily sie idealnie o polowe tansze, a jakosc druku bardzo dobra takze polecam ;)

Gość mikolajson
to prawda, na dobretonery.pl sa swietne zamienniki, bralem juz 4 razy i za kazdym razem nie bylo problemow, swietnie sie sprawdzaja

Gość gość
Bardzo dobre są active jety, zamienniki te są tak samo dobre jak i oryginalne. Ja tam nie nigdy nie narzekałam .

Gość Donaald
tylko i wylacznie zamienniki, gdyz jakosc jest identyczna co przy oryginalnych tonerach z tym ze placimy mniej, ja na dobretonery.pl zamawiam i nie mialem problemu z drukiem nigdy.

Gość gość
To zobacz sobie na electro.pl, mają dobre zamienniki różnych firm. Kupuje tam od dawna i się nigdy nie zawiodłam. Maja przy tym naprawde spoko ceny.

Gość gość
Kupuję activejety, zawsze się sprawdzają w 100%, także jak ktos mysli nad zamiennikami to te bez obaw kupujcie.

Gość meazza
Zgadzam się z przedmówcą - ja również preferuję Activejet, najlepszy stosunek jakości do ceny. Sklep sferis, związany z producentem tychże tuszy, prowadzi aktualnie fajną promocję - można uzyskać 30% rabatu na tusz Activejet - https://www.sferis.pl/prom/tuszobranie-z-activejet-2125?utm_source=Sferis&utm_medium=Baner_SG&utm_campaign=TUSZOBRANIE_ACJ_2018_09_21&utm_content=gora

Gość BasiaBasiua

Może jednak lepiej przejść na drukarkę na toner? Lepsza wydajność. Można w przypadku i tuszy i tonerów kupić zamienniki w Asarto. Wychodzi taniej, jakość druku taka sama, do tego też wydajność. U mnie w firmie tych zamienników się używa i są bardzo praktyczne