Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moisture

jestem chyba nienormalna! pomozcie!

Polecane posty

Gość moisture

bylam z facetem przez 1.5 i to facet z humorkami, potrafil sie na mnie wydrzec bez powodu, czesto marudzil, ale byl tez kochany, inteligentny, taki meski, ciezko mi go opisac. taki typ iepokorny. nie ma matury bo sie zdenerwowal i wyszedl z egzaminu. pewego dnia pozalam kogos innego, cieplego, dobrego, bardzo o mnie dba. jestem madry, zaradny, poprostu super. gdy zerwalam z tamtym on szalal z rozpaczy, nie spal, nie jadl, blagal o szanse. mnie bylo ciezko jak diabli ale wiedzialam, ze musze sie z nim rozstac, ze spotkalam kogos kto zapewni mi stabilizajce i poczucie bezpieczenstwa. i agle po 6 miesiacach zaczelam wracac wspomnieniami do tamtego chlopaka. wiem, ze on nadal mnie kocha bo wysyla mi wiadomosci, ze jesli bedzie mi zle to zebym do niego wracala, ze kocha i czesto o mnie mysli. zrobil mi sie ogromny metlik w glowie

Gość natiiiiii
Z tego co piszesz twój pierwszy facet to tym niezrównoważony emocjonalnie. Wszystko tłumaczy tym, że się zdenerwował.... I co i wystarczy? Czy ty sobie zdajesz sprawę jak ciężko żyć z kimś takim na co dzień. Dzień po dniu, miesiąc po miesiącu... A co będzie jak do niego wrócisz? Myślisz, ze długo z nim wytrzymasz? Z drugiej strony jest ten drugi. Sam fakt, że myślisz o jego poprzedniku i rozważasz możliwość powrotu do niego stawia pod znakiem zapytania ten związek. Widocznie jesteś z nim bardziej z rozsądku niż z miłości.

Gość moisture
natiii ja sie nad tym dlugo zastanawialam, czy przypadkiem nie jestem z nim z rozsadku i wiesz co chyba troche tak. kocham go, szczerze na sam jego widok mordka mi sie usmiecha ale doceniam tez to, ze jestem przy nim spokojna i ze daje mi poczucie bezpieczenstwa. mysle, ze to taki rozsadek polaczony z milosci. a ten poprzedni- faktycznie bywal rozchwiany. najgorsze jest to, ze potrafil mnie tak zachywcac swoja inteligencja poczuciem humoru. zawsze byl dusza towarzystwa.

skoro rozwazasz mozliwosc powrotu do faceta, ktory wydzierał sie na ciebie bez powodu to chyba rzeczywiscie dobrze zatytuowalas topik po co ci to ?

Gość moisture
to chyba nawet nie tak ze ja to rozwazam, w jakis sposob za nim tesknie choc wiem, ze podjelam sluszna decyzje. tylko miedzy nami byla ta iskracaly czas a miedzy mna i moim obecnym facetem jest tak tylko czasami

Gość nie rób tego proszę
zapomnij i tym człowieku i bążx szczęśliwa1 Ja wrociłam do wariata, bo brakowało mi jego czulych słów, ciepła, nie moglam odnaleźć tej miłości w jego następcach, wszystkich z nim porównywałam i chyba w koncu zapomniałam jakim był naprawdę człowiekiem. Jego agresja dotyczyla innych, nigdy nie był agresywny fizycznie i słownie w stosunku do mnie i co...... Teraz jestem z despota, agresywnym gnojem i popaprańcem, nawet odejsć nie mogę. Gdy miłosć odchodzi ujawniają sie najgorsze cechy ludzkie!

Gość moisture
a wczesniej nie widzialas jakim byl czlowiekiem? tzn chodzi mi o to jakie on dawal sygnaly, ze moze sie tak zmienic? bo moj byly no wlasnie podnosil na mnie glos, czasem wkurzal sie bez powodu, ale ogolnie byl donrym i milym czlowiekiem

Gość nie rób tego proszę
Był najkochańszym i najczulszym facetem na świecie, nigdy mnie nie ranił. To raczej ja bywałam tą wrzaskliwa. Ale wobec obcych, ktorzy nastąpili mu na odcisk byl niezrównowazony.Przed slubem znalismy sie 5 lat. Nie pomyślałam, że kiedyś i do mnie to przyjdzie. Myślę, że to cwane bestie, są tacy milusińscy, by zmylić ofiarę..... .

Gość moisture
w takim razie kazdy moze taki byc, kazdy.

Gość natweat
dla mnie jestes polska kurwa- dobrze, że jutro już 1 wrzesnia i dzieci idą do szkoły:-) Miałam podobnie, tylko o wiele dłużej byłam z tym swoim psycholem. Nie chce mi się tego opisywać, ale potrafił zmienić mi zycie w piekło. Teraz jestem z cudownym, spokojnym, czułym i mądrym facetem:-) Nie wracaj do nr 1, bo stracisz do siebie szacunek.

Gość natweat
O widzę, że się dziecko mści produkując podszywy:-) Hehehhe.

Gość moisture
masz racje, spokoj jest wazniejszy:)

nie wracaj.Takie typki humorzaste zazwyczaj predzej czypozniej stosuja przemoc fizyczna albo psychiczna,a czetso i jedno i drugie...To nie jest normalne,ze ktos wkurzony wychodzi z matury,bo go cos zdenerwowalo.I nie jest normalne,ze wydziera sie na Ciebie bez powodu...uwierz sama wiem,bo przerobilam

Gość moisture
wiem, to nie jest normalne. raz bylo tak, ze juz po tym jak sie rozstalismy przyszedl do mojego pokoju pijany i zaczal mnie blgac o szanse ale ja prosilam zeb wyszedl i on zaczal mna szarpac i pytac czemu go nie sluchm, czemu mu nie wierze, po czym powiedzial, zebym sie go nie bala, ze przeciez mnie nie skrzywdzi. nastepnego dnia tego nie pamietal bylo mu ogromnie wstyd, ale ja pamietam. durna jestem, ze wogole mam jakies watpliwosci.

"a wczesniej nie widzialas jakim byl czlowiekiem? tzn chodzi mi o to jakie on dawal sygnaly, ze moze sie tak zmienic? bo moj byly no wlasnie podnosil na mnie glos, czasem wkurzal sie bez powodu, ale ogolnie byl donrym i milym czlowiekiem" zawsze sa sygnaly.Tylko nie wszyscy potrafia je wychwycic.W moim przypadku bylo tak samo jak z Toba.Tzn chlopak inteligentny,dusza towarzystwa,dobry czlowiek.Ale szybciutko sie denerwowal glownie na innych ludzi(braci,kumpli).Jesli przynajmniej raz Cie wyzwallub celowo powiedzial cos,zeby mocno zabolalo to Twoj byly ma problem emocjonalny,a skoro tak to w jego zwiazkach wystapi przynajmniej przemoc psychiczna.Tyle,ze wiele kobiet nawet nie wie,ze ma z tym wogole do czynienia.I mowe sygnaly sa zawsze tylko na poczatku jest kobieta jest zaslepiona miloscia...ja Ci mowie nie wracaj do niego...bedziesz zalowac.

Gość moisture
na pewno masz racje. on jest dobrym czlowiekiem, nie mam co do tego watpliwosci. swietnie dogaduje sie z dziecmi, pomaga obcym, ma szacunek do starszych. i jesli trafi na odpowiednia kobiete pewnie beda szczesliwi. ale ta kobieta musi mu sie zupelnie podporzadkowac albo od samego poczatku pokazac mu gdzie jest jego miejsce. ja mam cudownego faceta, ktory mnie kocha calym sercem i tego powinnam sie trzymac