Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skoota

Proszę o rade, PILNE.

Polecane posty

Witam, od 1.5 biore tabletki, aktualnie yasmienelle od 6 miesięcy. Zastanawiam się nad tym, czy mozna po raz drugi z rzędu nie zrobic przerwy na krwawienie? Czy moge wziąć kolejne opakowanie nie robiąc przerwy, mimo ze ostatnim razem juz tej przerwy nie zrobilam? Czy jest to jakos szkodliwe dla organizmu?? dodam ze ostatni raz nie robilam przerwy koło stycznia, no i teraz miesiąc temu. Bardzo prosze o rady, mam nadzieje ze jakos jasno to napislam :D

Nie rob przerwy a ja ci pogratuluje jak nastepnym razem bedziesz plakac,jak nie bedziesz mogla zajsc w ciaze....Powodzenia ci zycze w zabawie z wlasnym zdrowiem.

Gość ja brałam
pewnie ,ze mozna - tylko po co ? To są jednak tabletki hormonalne - i sukces w ich zażywaniu polega na przestrzeganiu zasad ich dawkowania . A co takiego sie dzieje ,ze chcesz narażać swój organizm ?

Dlatego pytam... Nie robie tak czesto i dlatego sie zastanawiam jakie to moze miec konsekwencje?

Gość do maaaaalenstwo
zrozum glupia babao,ze tabletki nie powoduja tego,ze nie zajdziesz w ciaze jak chcesz kogos pouczac to sama sie poucz na ten temat. wiadomo,ze lepiej robic przerwe,ale jak zrobisz badz pewna,ze nic ci nie bedzie :)

o motywach tej decyzji wolałabym nie posac, bo strasznie tu wszyscy jadem plują i garna sie do oceniania innych jak najgorzej :) co prawda mi to wisi, ale motyw sa niewazne. Na razie pytam o szkodliwośc ewentualna takiego postepowania...

Gość ja brałam
ok- Twoja wola :) sama je brałam przez kilka lat - ale musze przyznać ,ze nie mialam takiej potrzeby ,zeby przesuwać albo znieśc krwawienie prze jeden miesiać - to chyba nie wiele Ci pomogę .:)

złe samopoczucie, to właśnie Ci grozi. no i plamienia. jak było do tej pory jak nie robiłaś przerwy?

przerwy nie zrobilam dotychczas łacznie 3 razy podczas całego brania tabletek przez 1,5 roku, i nie było zadnych skutkow ubocznych, zadnych plamien, nic... czulam sie dobrze i nie odnotowalam aby dzialo sie cos złego. Ale jako ze teraz chcialabym zrobic drugi raz bez przerwy, to dlatego pytam...

Gość zuzzzana
upupup